Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (3.93 secunde)
Purtand numele inventatorului sau, mai exact al creatorului kernel-ului (codul sursa) acestui sistem de operare, Linux-ul a cunoscut de-a lungul celor 15 ani de la aparitia primei sale variante stabile numeroase imbunatatiri aduse gratie licentei publice generale de care beneficiaza acest sistem.
Gavrilut spune ca Bitdefender detecteaza de mai bine de sapte ani componente imprevizibile din codul periculos care compune aceste amenintari, cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala integrati in solutiile de securitate.
In ceea ce priveste Codul Penal, cred ca art. ... "Codul Penal a fost adoptat la data de 22 iunie 2009 prin asumarea raspunderii Guvernului Emil Boc si a fost promulgat de Presedinte la data de 17 iulie 2009.
Modificarile la Codul Penal au trecut cu 191 "voturi" pentru, 55 "contra", 12 abtineri. Modificarile la Codul de Procedura Penala, care permit ca interceptarile realizate de serviciile secrete sa fie utilizate ca probe in procesele penale, au trecut cu 168 de voturi "pentru", 75 "contra", 20 abtineri.
Alianta cere acestei institutii cercetarea membrilor BEC sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu impotriva intereselor statului in forma agravanta, de fals material in inscrisuri oficiale, de fals intelectual, de actiuni impotriva ordinii constitutionale, complot, comunicare de informatii false si asociere pentru savirsirea de infractiuni, toate fiind prevazute de Codul penal.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, si-a lansat ieri cartea "Codul Zambaccian". "Vreau sa mentionez faptul ca muza mea in scrierea acestei carti si mai ales scurtul tratat de lupta impotriva coruptiei a fost Monica Macovei", a declarat Nastase in discursul sustinut cu aceasta ocazie.
246, 215, 289 si 291 din Codul Penal. ... 4 din Codul Penal, care precizeaza ca infractiune delictul. Dosarul este in lucru la Politia Ciocarlia.
Motiunea simpla pe administatie "Guvernarea PDL-PSD= reinstaurarea administratiei autoritare a FSN", depusa de PNL si UDMR, va fi dezbatuta luni de plenul Senatului, la ora 18.30, dupa asumarea raspunderii de catre Guvern pe Codul civil si pe Codul penal.
Codul Muncii ne transforma in sclavi, iar sclavia s-a abolit de foarte mult timp. ... Actualele prevederi ofera posibilitatea angajatorului sa ofere salarii mici, in conditiile in care de la 1 aprilie preturile vor creste, iar Codul Muncii ne ingheata salariileā€.
Senatorul PPRM Gheorghe Funar a solicitat grupului parlamentar PSD initierea unei motiuni de cenzura in vederea sanctionarii modificarilor aduse la Codul Fiscal de actuala guvernare.
In primul rand, infractiunea de calomnie (ca si cea de insulta) a fost dezincriminata de cinci ani, articolele 205 si 206 din Codul penal fiind abrogate prin dispozitiile art.
La o intilnire cu partenerii sociali desfasurata la sfirsitul saptaminii trecute, la Snagov, premierul Calin Popescu Tariceanu le-a cerut reprezentantilor patronatelor si sindicatelor sa finalizeze pina la sfirsitul lunii mai negocierile privind Codul Muncii.
Guvernul isi va angaja raspunderea pe Codul Muncii pe 8 martie. Guvernul isi va angaja raspunderea asupra Codului Muncii marti, 8 martie (Ziua Femeii) incepand cu ora 10,00, au a stabilit luni Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.
Codul lui Pacuraru a fost retras in decembrie 2003 de catre initiator pentru ca o comisie parlamentara discuta atunci un pachet de legi electorale, care ulterior a fost aplicat la alegerile din 2004.
Proiectele Codului fiscal si Codului de procedura fiscala au fost aprobate in sedinta de guvern de miercuri, a precizat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota.
2 din Codul penal, sub forma autoratului.
Nicolaescu a adaugat ca sunt importante si proiectele de lege privind Codul silvic, asigurarea culturilor agricole, drepturile de autor, libertatea religioasa, functionarea SRR-SRTv, eliminarea stagiului militar obligatoriu si Codul muncii.
Executivul le-a solicitat ieri senatorilor si deputatilor sa constituie o comisie comuna care sa analizeze si sa amendeze cele 17 initiative legislative pe teme electorale, pentru a fi incluse intr-un singur act normativ, respectiv Codul Electoral.
Practic planul pe care noi l-am prezentat, prin cele doua coduri, Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, este un plan pentru urmatorii cinci ani de zile, 2015-2020, care contine mai multe masuri, foarte multe de relaxare fiscala, este un plan de 8 miliarde de euro - impact bugetar brut asupra urmatorilor cinci ani, bani care practic vor ramane atat in buzunarele populatiei, dar si in patrimoniul agentilor economici, astfel incat acestia sa poata sa faca investitii, sa isi dezvolte afacerile sau, daca nu, acesti bani sa mearga in consum.
(3) din Codul fiscal . ... Platitorii de TVA vor intocmi factura fiscala in conformitate cu prevederile HG 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 571/2003 privind Codul fiscal .
google-analytics.com