Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (5.25 secunde)
571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, ne lamureste cum se emit facturile.
Mai mult, pentru a-i convinge pe clientii on-line ai bancii sa le dea datele personale precum numarul de cont si codul PIN, atacatorii promit o polita de asigurare a conturilor bancare de pana in 50.000 euro.
248 din Codul penal, si a infractiunii de coruptie, prev. ... 248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
In mod concret, ma refer la faptul ca in Codul Muncii din tara noastra nu exista la ora actuala prevederi explicite privind remunerarea muncii suplimentare prestate de catre o persoana in numele alteia, in conditiile in care preia din atributiile celei de-a doua, aflate in concediu medical.
Liviu Dragnea bate obrazul Guvernului Ciolos care incalca Codul Fiscal prin anularea dreptului veteranilor de a fi scutiti de taxele locale. ... 159/2016) prin care veteranii de razboi si militarii care au luptat in teatrele de operatiuni au ramas fara drepturile prevazute in Codul fiscal.
Daca tot nu avem restructurare de guvern, daca astazi Camera Deputatilor a votat un nou Cod Penal, care va fi abrogat in septembrie, Romania ajungand la recordul mondial de a fi singura tara cu patru coduri penale in vigoare (codul comunist, adoptat in 1968, codul lui Stanoiu, codul lui Diaconescu si acum, iata, codul lui Macovei), daca gripa aviara continua sa se raspandeasca, avem ceva timp pentru o discutie metafizica.
Inspirandu-se din Codul civil din Quebec sau dupa cel penal italian, elaborat in vremea lui Mussolini, "specialistii" au facut greseli grave in mai toate segmentele codurilor:
Ea a propus un amendament prin care calomnia sa fie pedepsita cu amenda daca este facuta prin comunicare directa, solicitand ca din textul respectivului articol din Codul Penal sa fie eliminata mentiunea ca fapta poate fi savarsita „prin orice mijloace“.
In prezent, exista in Codul Fiscal foarte multe exceptii de la plata contributiilor, cele mai multe dintre acestea nejustificate. ... Decizia Curtii Constitutionale in legatura cu Codul Insolventei nu va fi de natura sa pastreze aceasta problema cel putin la nivelul anului 2014?
proiectul de lege privind Codul Vamal al Romaniei, considerat o prioritate pentru integrare; ... La finalul sedintei, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu (foto), a anuntat ca votul la proiectul de lege privind Codul Vamal al Romaniei va fi reluat.
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Este vorba ca in Parlament Codul Penal si Codul de procedura penala sa fie adoptate pana la sfarsitul lui iunie si mai avem doua probleme cu legea finantarii partidelor politice si legea privind agentia de integritate", a spus Boc.
El a abolit califatul in martie 1924, scolile religioase au fost desfiintate, la fel si legea musulmana (Sharia), care a fost inlocuita de codul civil elvetian, codul penal italian si codul comercial german.
La dezbaterea organizata in Sala Mare a Prefecturii judetului au participat, alaturi de deputatul PNL George Dragomir, Mihai Voicu, presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, reprezentanti ai ONG-urilor din Constanta, profesori universitari, personalitati locale, reprezentanti ai mass-media.
Ce este codul canonic catolic al UE? ... Codul canonic catolic insa, trebuie ca e cel de care se servea inchizitia pentru a arde pe rug eretici si vrajitoare si unde trebuia sa dovedesti tu nevinovatia si nu inchizitorii - vinovatia.
Trei formatiuni politice, PNL, PSD si PC, au decis sa solicite intrunirea Comisiei pentru Codul electoral si dezbaterea in regim de urgenta a proiectelor privind introducerea votului uninominal.
Presedintele tineretului liberal din sectorul 2 al Capitalei, Florin Nelciu, a declarat in fata Palatului Cotroceni ca i-au adus presedintelui un papion, care "reprezinta un semn de distinctie si de diplomatie, sa nu uite ca trece de prerogativele pe care Constitutia i le-a dat", precum si Codul bunelor maniere in Europa, o carte care in opinia sa ii este "folositoare" lui Traian Basescu pentru ca "are nevoie de asa ceva".
El a amintit ca Executivul a decis sa retraga din Parlament Codurile, precizand ca este vorba despre Codul penal, Codul de procedura penala, Codul de procedura civila si Legea de executare a pedepselor.
In solicitarea trimisa Biroului Permanent de liderul grupului parlamentar al PD-L, Mircea Toader, se solicita adoptarea urmaririi penale impotriva deputatului liberal Calin Popescu-Tariceanu pentru savarsirea infractiunilor de subminare a economiei nationale, prevazuta la articolul 165 din Codul Penal si de abuz in serviciu contra intereselor publice, prevazuta de articolul 248 din Codul penal prin incheierea acordului cu Sterling.
Presedintele PSD Mircea Geoana a afirmat, luni, dupa BPN, ca adevaratul test al coalitiei nu il reprezinta asumarea raspunderii guvernamentale pe codul educatiei, demers care ar reprezenta o tema parazita si un pretext de rupere a coalitiei si s-a declarat surprins de anuntul premierului Emil Boc.
google-analytics.com