Cautare

72 de rezultate pentru "ciutacu" (3.91 secunde)
Basescu facut KO de Ciutacu! Dar iata cele cateva reprize ale meciului incheiat fara glorie pentru Basescu, umilit de vorbele mestesugite ale lui Ciutacu. ... Ciutacu a sters podelele cu Basescu! ... Unul dintre cele mai lungi razboaie ale fostului presedinte Traian Basescu cu presa este cel cu Victor Ciutacu.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Mircea Badea a declarat, in prima pauza din "Confruntarea Greilor", ca scopul acestui meci este donarea de fonduri unei fundatii care se ocupa de tineri "Echipa lui Ciutacu conduce, ei conduc cu 10, noi avem 7.
Aproape 2.000 de persoane au protestat, marti, in Piata Constitutiei pentru "libertatea de exprimare", mitingul fiind organizat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, care au dorit sa atraga atentia asupra amenzilor primite de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), pe care le considera "jenante".
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Victor Ciutacu ii cere explicatii lui Ponta. ... Si Victor Ciutacu a intervenit la "Subiectiv", repetand, in mare, ceea ce a scris, deja, pe blog.
Victor Ciutacu sterge pe jos cu Klaus Iohannis (Autoare: ... Victor Ciutacu este unul dintre cel care a sanctionat aspru gestul in premiera al sefului statului, denumindu-l experimentul de la Cotroceni.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu. ... Foarte bine!", a precizat Victor Ciutacu.
Mircea Badea, Oana Stancu si Victor Ciutacu. ... Sa fie oare caciula lui Victor Ciutacu un must have al modei acestei ierni? Cum din lista lipsesc copiii vedetelor, eu cred ca pe locul 1 in topul expresivitatii este Victor Ciutacu, acest veritabil Fernandel al Antenei 3.
Ciutacu: ... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Moderatorul tv Victor Ciutacu a comentat condamnarea fondatorului trustului Intact la 10 de ani inchisoare. ... Sentinta asta n-are nici o legatura cu dreptatea", a scris Victor Ciutacu, pe blog.
Ciutacu: "Sistemul a-nceput sa-si devoreze copilul" Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, vineri, pe blogul personal, ca epoca glorioasa a unui om al sistemului se apropie de sfarsit. ... S-au ridicat cu curu’ de pe hartii...", a scris Victor Ciutacu.
Regretele lui Ciutacu: ... Aceasta a fost scrisa de Victor Ciutacu in 2015 si se regaseste pe blogul jurnalistului. Campania electorala o face sa iasa la suprafata, dar in primul rand, modul de exceptie in care a fost scrisa.
Pornind de la aceasta stire, Victor Ciutacu anunta pe blog o veste bulversanta: ... Ciutacu ii plange de mila lui Vantu. ... In definitiv, faca-se voia poporului!", conchide resemnat Victor Ciutacu.
'Nu am putut urmari aseara nici 10 minute din emisiunea cu Vantu de la Antena 3, nici macar de dragul lui Victor Ciutacu.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. ... Il salut si pe Victor Ciutacu.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. ... Il salut si pe Victor Ciutacu.
Georgica Severin a publicat pe FACEBOOK un comentariu acid la un articol exceptional, scris de Victor Ciutacu si intitulat : ... Victor Ciutacu: ... (ciutacu.ro)
google-analytics.com