Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (4.25 secunde)
iar noaptea, s-ar putea sa cada lapovita si chiar ninsoare si prin nord si centru. ... prin nord, nord-vest si centru va fi putina lapovita; ... Marti avem o zi insorita, dar rece, cu vant intens in sud, est, centru si in zonele montane.
un muzeu al crestinismului, un centru de congrese, o cantina sociala, un centru pentru pelerini si un centru medical. Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita in 30 noiembrie 2018.
Duminica, procesul de racire a vremii continua si se resimte in toate regiunile, astfel ca valorile de temperatura se situeaza in general in jurul celor climatologic specifice pentru inceputul lunii decembrie, iar local, indeosebi in nord si centru, sub mediile caracteristice datei.
Partidul Democrat se face si el cu sediu in centru, la Trezorerie, linga garajul cu vila al viceprimarului Gheorghita.
Numai ca, in Galati, nu exista un astfel de centru de stat, fiecare fumator putandu-se lasa de viciu pe cheltuiala lui si pe nervii familiei. Astfel de centru pilot de ajutor exista doar in capitala, se pare.
Nu mai vorbeste despre situatia PD-L Constanta, pentru ca - zice ea - lucrurile au fost transate de la centru.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“. “Convingerile mele sunt de centru-dreapta moderat de doctrina populara, un concept vechi in Europa, dar destul de putin cunoscut in Romania.
“Dupa ce a migrat spre dreapta puternic, a pierdut sprijinul Internationalei Socialiste si al Partidului Socialistilor Europeni, nu exista drum de intoarcere in zona de centru-stanga al lui Traian Basescu si al colegilor sai“, a afirmat Nastase.
Fuziunea, un proiect amanat Cea de-a doua motiune supusa dezbaterilor si votului Congresului a fost cea anuntata de Valeriu Stoica, pentru crearea polului politic de centru-dreapta prin fuziunea PNL-PD. In documentul lui Stoica se precizeaza ca “primii pasi in realizarea polului de centru-dreapta au fost constituirea Aliantei D.A.
Ieri, s-a convenit impreuna cu liderii umanisti de la Bucuresti ca protocoalele sa fie semnate in cel mult o saptamana, in caz contrar urmand sa aiba loc o “interventie“ de la centru.
in centru puteti intalni o racheta colorata in alb si rosu, in care se spune ca Tintin si Snowy au zburat catre Luna, cu mult timp inaintea lui Armstrong si Aldrin.
Motivul prezentei reprezentantului de la centru a fost, in aparenta, unul absolut normal, in conditiile in care se presupune ca Ministerul de Resort este preocupat de respectarea normelor care vizeaza mediul inconjurator.
Deocamdata vorbim despre un parteneriat si eu consider ca PDL ca reprezentant al optiunii politice de centru-dreapta trebuie sa se consolideze.
“Este imposibil sa guvernezi a doua oara intr-o coalitie de centru-dreapta si sa sustii ca esti social-democrat. Din punct de vedere al orientarii politice, PD a fost un intotdeauna un partid de centru, care se inscrie ca doctrina in popularismul european“, a subliniat Frunzaverde.
La randul sau, Vasile Blaga ar putea sa mizeze pe o varianta orientata spre centru-popular.
Mirajul popular Viitoarea integrare a Romaniei in UE, influenta PPE la nivelul politicii europene si lipsa unui curent de centru in tara noastra care sa preia valorile popularilor europeni au creat premisele deschiderii democratilor catre o schimbare doctrinara.
Speriati de iminenta alegerilor anticipate, liderii Partidului Popular Crestin Democrat au cerut ultimativ PD si PNL sa dea un raspuns privind formarea unei aliante de centru-dreapta.
El este nemultumit de politica liderilor de la centru si vrea ca tinerii pesedisti sa puna picorul in prag.
El a adaugat ca CNS cere, prin lege, „acceptarea ¥inutului Secuiesc, nu povesti cu Regiunea VII Centru si asa mai departe“.
google-analytics.com