Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (3.09 secunde)
Autoritatile, fie ele Consiliu Judetean sau minister, stiu doar ca acest Centru de Recuperare exista si atat. ... Pentru astfel de specimene, nici un centru de reabilitare pamantesc nu mai poate face nimic.
Locatarii din centru vor avea praf si zgomot la discretie Desi in contract este prevazut ca firma executanta sa lucreze sapte zile din sapte, primarul Solomon nu le da voie sa munceasca duminica pe motiv ca este lasata de Dumnezeu pentru odihna.
Planul conceput pentru Bucuresti stipula crearea unui nou centru civic. ... Se pare ca, la cererea lui Ceausescu de a primi propuneri pentru un nou centru administrativ al orasului, arhitectul Jugurica a scos din arhive planul interbelic, prezentandu-i-l dictatorului. ... Noul centru civic din Bucuresti este o astfel de rata moarta;
In cadrul subprogramului Investitii in Servicii Sociale 2003, finantat de Ministerul Dezvoltarii si Prognozei, a fost implementat proiectul "Centru de gazduire pe perioada temporara pentru copiii proveniti din familii aflate in dificultate", aplicant principal fiind Consiliul Judetului Galati, avind ca scop crearea infrastructurii necesare constituirii unui centru de gazduire care sa ofere servicii specializate acestei categorii de copii.
Principala tema a negocierilor dintre PD si inca neinfiintatul oficial PLD a constituit-o lansarea proiectului politic ce vizeaza coagularea fortelor de centru-dreapta, reluand astfel una dintre prioritatile Aliantei, la vremea constituirii sale.
Desi s-a tinut in general departe de valtorile politicii mari de la "centru", deputatul constantean Laurentiu Mironescu nu i-a mai putut tolera pe cei care, zice el, si-au facut notorietate doar prin atacurile indreptate impotriva presedintelui Traian Basescu.
In schimb, in ceea ce priveste democratii care detin functii in administratia locala, acestia isi vor putea pastra posturile pana in momentul in care vor fi dati afara, au anuntat liderii de la centru ai PD.
"Este important ca politicienii de centru-dreapta sa nu rateze acest moment. ... Valeriu Stoica a apreciat ca victoria lui Nicolas Sarkozy la prezidentialele din Franta ar trebui sa fie "o lectie pentru dreapta din Romania" si un model de inspiratie pentru formarea unui mare partid de centru-dreapta.
Presedintele PLD a anuntat ca PLD si PD vor incepe discutiile pentru formarea unui pol de centru-dreapta dupa referendumul din 19 mai.
Tot ieri, liberalii au pus in practica proiectul de unificare a fortelor de centru dreapta, primele discutii avand loc cu Actiunea Populara, reprezentata de constanteanul Max Banus.
Liberal-democratii si-au exprimat totodata disponbilitatea de a guverna intr-o alianta de centru-dreapta. ... In documentul PLD se exprima optiunea formatiunii de a participa la guvernare, doar intr-o alianta de centru-dreapta, rezultata in urma alegerilor parlamentare anticipate sau la termen.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca una dintre variantele discutate in cadrul intalnirii cu PD a fost crearea in Romania a unui partid de centru-dreapta, dupa un model existent in Spania.
Dreapta, "furata" de partidele comuniste La inceputul lui iunie, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, si liderul Actiunii Populare, Emil Constantinescu, anuntasera elaborarea unei platforme a fortelor autentice de centru-dreapta, la care era invitat sa participe si PN¥CD.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Atacurile la adresa PD au fost cuvantul de ordine al lansarii Platformei Program a polului de centru-dreapta de catre PNL, PNTCD si AP. ... PD nu a trecut la centru-dreapta si nici nu o poate face.
ANPCC are in plan dezvoltarea unui program transfrontalier ce va se concretiza prin construirea unui complex medico-social ce va cuprinde azil pentru batrani, sanatoriu pentru bolnavii de cancer si, nu in ultimul rand, un centru de cercetare.
Stelian Dutu a adaugat, cu aceasta ocazie, ca organizatia va transmite la centru aceasta propunere, iar noi facem precizarea nerostita de democrat-liberalii aflati la intalnirea cu presa ca centrul ar putea sa refuze candidatura lui Stelian Dutu.
"Pe mine ma amuza decizia celor de la centru si pot sa spun ca golanii au invins", a declarat pentru "Replica" deputatul. "Golanii sunt si de aici, si de la centru, o sa-i amintesc la momentul potrivit", a completat Dutu.
Onaca a fost "aruncat" in batalia de la Constanta nu pur si simplu, ci i s-a dat, de la centru, si dezlegare sa decida cu cine colaboreaza si cum.
centru pentru persoane abuzate, centru pentru copii, centru social... Pai, daca nu dai oamenilor de munca pentru a avea ce manca, la ce le trebuie centrele alea?
google-analytics.com