Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (2.59 secunde)
Reprezentantii Aliantei de Centru Sanga, uniunea celor doua partide, au inregistrat o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti.
cea de centru-dreapta (Partidul Popular European/ PPE), adepta politicilor de austeritate si constrangeri (sa nu uitam ca din acest grup au facut parte si europarlamentarii PDL iar romanii au simtit pe pielea si in buzunarul lor politicile promovate de acest grup aflat cu 36% din mandate la conducerea Parlamentului European) si, in contrapondere, cea de centru-stanga, PSE, socialistii europeni, adeptii unei politici mai umane si permisive, capabile sa asigure o speranta consumului si, prin acesta, increderea in viitor a cetatenilor europeni si in reducerea somajului in randul acestora.
Potrivit oficialului Oriflame, grupul suedez a ocolit Romania si cand s-a luat in discutie deschiderea unui centru regional, fiind aleasa, de aceasta data, Ungaria.
Pe un amplasament situat la doar cinci minute de mers cu masina fata de centrul municipiului Constanta, aflat pe o axa centrala de intrare in orasul resedinta de judet, in cursul zilei de ieri a avut loc punerea pietrei de temelie a celui de-al 7-lea hypermarket Carrefour din Romania, intr-un Centru Comercial TOM ce va beneficia de nu mai putin de 10.800 mp si in care se vor mai gasi Bricostore si Mediagalaxy.
Decizia de deschidere a acestui nou Centru de Vanzari vine in urma analizarii perspectivei zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica. ... "Faptul ca se deschide un nou centru arata ca potentialul financiar e ridicat.
Faptul ca zona litoralului romanesc reprezinta aproape in exclusivitate o destinatie pentru vacantele estivale, precum si absenta unui Centru de Conferinte in regiunea Constantei, la care se adauga lipsa aproape cu desavarsire a spatiilor de cazare incalzite a condus la o prezenta extrem de "subtire" a turistilor in luna ianuarie a.c.
Unul dintre principalele obiective ale conducerii Combinatului pentru acest an il reprezinta infiintarea unui centru de excelenta in fabricarea tablei groase, a declarat directorul general al Mittal Steel Galati, Augustine Kochuparampil. ... Prin infiintarea acestui centru de excelenta dorim sa imbunatatim calitatea produselor fabricate de companie.
Acesta a subliniat nevoia unui Business Center în Craiova, mai ales ca este un important centru economic în regiune.  Doua Business Center în Craiova Potrivit reprezentantilor primariei si ai prefecturii, Bania va avea însa doua si nu un astfel de centru în urmatorii ani, ambele având proiecte facute.
Acesta a subliniat nevoia unui Business Center în Craiova, mai ales ca este un important centru economic în regiune.  Doua Business Center în Craiova Potrivit reprezentantilor primariei si ai prefecturii, Bania va avea însa doua si nu un astfel de centru în urmatorii ani, ambele având proiecte facute.
Pentru a rezolva problema lipsei angajatilor din banci, Institutul Bancar Român vrea sa deschida la Râmnicu Vâlcea un centru de pregatire profesionala a adultilor. „Încercam sa lansam în Vâlcea cel de-al douazecilea centru bancar din România.
In Banie se va construi, din fonduri europene nerambursabile, un "Centru de sprijin al IMM-urilor si institutelor de cercetare si inovare", investitie cu o valoare totala de 4.162.698 de lei.
Pana cand a inceput nebunia cu evenimentele muzicale, iar Bucurestiul nu avea un spatiu aproape de centru in care sa incapa 800-1000 de persoane.
Pandurii construiesc un centru de fotbal zonal Presedintele pandurilor, Marin Condescu, a dezvaluit ca intentioneaza sa demareze un proiect fara precedent, mai exact, construirea unui centru de pregatire in apropierea orasului Targu Jiu, undeva in preajma orasului Turceni.
Mentionam Complexul Muzeal National Moldova Iasi, cu 5 sectii distincte (Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul Stiintei si Tehnicii, Muzeul Viei si Vinului), Teatrul National Vasile Alecsandri” (considerat unul dintre cele mai frumoase teatre din lume), Opera Romana Iasi (inclusa in lista proiectelor culturale europene selectate in 2015 in programul Culture for Cities & Regions), Muzeul Literaturii Romane.Aflat la 21 de km de granita cu Republica Moldova, orasul Iasi este astfel cea mai estica metropola a Uniunii Europene si cel mai important centru cultural, educational si economic din regiune, atat pentru orasele din nord-estul Romaniei, cat si pentru regiunea transfrontaliera ce cuprinde Republica Moldova si partea de sud a Ucrainei.
Un pas important in modernizarea Cinematografului Favorit din Sectorul 6 Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala Investitii, a lansat in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) anuntul de participare la licitatia pentru atribuirea contractului Consolidare, extindere si modernizare Cinematograf Favorit - Centru Cultural European, Sector 6 - Municipiul Bucuresti.
Acest nou Centru ofera cele mai noi solutii medicale pentru rezolvarea disfunctiilor planseului pelvin, la femei. Afectiunile care vor fi tratate in Centru sunt:
Gral Medical a fost singurul centrul medical din categoria serviciilor medicale ce a fost premiat, datorita reusitelor obtinute de cel mai mare centru oncologic din Romania - OncoFort, la categoria :
BBC scrie despre noul Centru Vechi al Bucurestiului Pentru turistii occidentali care mai vin in Romania BBC Travel ofera turistilor straini o imagine noua a Bucurestiului, vorbind laudativ despre renovarea Centrului Vechi, despre vestigiile de aici, dar si despre statuia de un gust indoielnic de pe treptele Muzeului National de Istorie si facand o buna reclama catorva localuri din zona.
Irinel Popescu a anuntat ca, in cel mult doi ani, aici se va deschie un centru de excelenta in medicina translationala.
Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost. ... Acestia au participat si la inaugurarea de catre asociatia Samusocial a unui centru de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
google-analytics.com