Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (3.61 secunde)
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
"Redimensionand proiectul initial, speram sa materializam la Craiova constructia unui Centru Expozitional Transfrontalier pe o suprafata de 5.000 de metri patrati - 2.500 de metri patrati suprafata construita intr-o sala monobloc si 2.500 de metri patrati suprafata expozitionala", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Constructia celui mai mare centru comercial din Romania a implicat folosirea a tone de materiale a caror cantitate totala ar fi suficienta pentru stabili un record.
Alaturi de Presedintele ANOFM Silviu Bian, care a prezidat aceasta conferinta, au participat invitati de seama ai Ambasadei Spaniei in Romania, directorii tuturor centrelor de formare profesionala din tara ale ANOFM-ului, cat si Presedintii grupului COREMSA, partener transnational care detine cel mai mare centru de formare din Spania si a reusit cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene.
Vineri, 24 mai, la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa prilejuita de deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau, la adresa Bd.
La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie. ... In acest fel, Spitalul Sfanta Maria devine un centru national important si in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul acestei maladii.
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Asadar maximele se vor situa in general intre 2 grade in zonele cu ceata persistenta, pentru ca acesta va fi prezenta mai multe ore in special in prima parte a zilei in zonele joase din vest si centru mai ales si chiar 17 grade in dealurile subcarpatice din sud.
Virajul democratilor spre centru-dreapta Partidul Democrat a parasit definitiv linia social-democrata la Conventia Extraordinara din iunie a partidului, cand Emil Boc - care a si fost ales atunci presedinte al partidului - a prezentat o motiune cu multe orientari doctrinare spre centru-dreapta.
(fiecare cu multe monumente istorice si de arta) si statiunile Chamonix, Mont Blanc, Les Contamines, Avoriaz, Megeve, Aix-les-Bains, Evian-les-Bains (ultimele doua statiuni balneare) s.a., Muntii Pirinei, cu Lourdes (faimos centru de pelerinaj), Font Romeu, Vernet-les-Bains s.a.; metropolele regionale Lyon, Bordeaux, Strasbourg (centru cu vocatie europeana), Marseille;
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
De asemenea conferinta a avut ca scop prezentarea unui proiect de constituirea a unui pol politic de centru - stanga. "Un pol politic de centru - stanga are viitorul de parte lui.
Air Force) cerceteaza fenomenul din anul 1954, iar din 1974 a activat la ei un centru secret de studii stiintifice pentru fenomene anormale si OZN-uri. Americanii au elaborat la acest centru o super-arma, despre care colonelul da niste detalii terifiante;
De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
Liderii PNL, PNTCD si ai Actiunii Populare au semnat ieri acordul pentru constituirea polului de centru-dreapta. ... Polul de centru dreapta constituit ieri este, potrivit lui Tariceanu, "un acord politic important", necesar pentru incheierea tranzitiei de la comunism la capitalism.
In timp ce Stolojan a apreciat evenimentul drept o prima etapa pe drumul unificarii fortelor de centru-dreapta, Emil Boc a anuntat ca, dupa alegerile pentru PE, colaborarea va fi reevaluata.
Dupa episodul Stelian Dutu "nedreptatit" de la centru si "primarii revoltati de nedreptate", lucrurile si-au intrat in linie dreapta in PDL Constanta.
Totodata, Oana Mizil spera ca va avea o discutie cu liderii de la centru ai USL si cu Raducu Filipescu. ... Nu cred ca are legatura cu candidatura mea, ca eu am zis ca nu candidez acuma, daca asa s-a hotarat de la centru nu o sa candidez.
"In judetul Buzau, de douazeci de ani PSD a castigat presedintia Consiliului Judetean pe un vot popular, iar decizia de la centru contravine votului populatiei din acest judet.
google-analytics.com