Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (3.66 secunde)
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori.  Spatiile comerciale apar în Banie cu o frecventa uluitoare.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Producatorul auto instalat in Banie a demarat ieri productia de serie a motorului EcoBoost de 1.0 litru in trei cilindri. Din cei 500 de noi muncitori care vor fi angajati in iunie la Ford, 100 vor lucra la Fabrica de motoare.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
De acest nume se leaga amintiri foarte placute, in special de Craiova Maxima, numerosul public alb-albastru amintindu-si cu nostalgie si mai ales cu zambetul pe buze de "incursiunile" ... Craiova Maxima a devenit legenda, marele om de radio a "apus", dar lumea nu l-a uitat.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Se numara pe degetele de la o mana casele vandute de Primaria Craiova anul acesta, chiar si la jumatate de pret.
Asociatia Sanse Egale pentru Fiecare si Comisia Interregionala pentru Probleme cu Somerii, impreuna cu partenerii proiectului "Munca pe primul loc", au lansat ieri, la Craiova, campania "Vreau sa muncesc!", care se desfasoara in perioada 23 aprilie - 2 mai.
Nici o lege din Romania nu prevede ca o persoana care nu-si instaleaza repartitoare de costuri pe caloriferele din apartamentul proprietate personala pana la 31 iulie 2007 poate fi amendata, a aratat secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, acelasi care, potrivit presei nationale, ar fi anuntat cu cateva zile in urma ca proprietarii in cauza risca sanctiuni pecuniare de la 500 la 1.000 de lei.
Cu toate acestea, numarul dezvoltatorilor de proiecte imobiliare din Craiova este destul de mic.Calin Dan, un tânar de 25 de ani, din Craiova, ar opta pentru o locuinta noua: ... În plus, are mai multe optiuni“.
Cu toate acestea, numarul dezvoltatorilor de proiecte imobiliare din Craiova este destul de mic.Calin Dan, un tânar de 25 de ani, din Craiova, ar opta pentru o locuinta noua: ... În plus, are mai multe optiuni“.
Dezvoltatorii imobiliari au început sa construiasca mult în Banie. În ultimul an, mai multe firme si-au deschis santiere, oferind craiovenilor alternative la apartamentele vechi din blocurile ceausiste.
Dezvoltatorii imobiliari au început sa construiasca mult în Banie. În ultimul an, mai multe firme si-au deschis santiere, oferind craiovenilor alternative la apartamentele vechi din blocurile ceausiste.
In Craiova, facturarea individuala a energiei termice se dovedeste un proiect sortit esecului.
Puteti citi in continuare prima parte a interviului pe care Mircea Geoana l-a acordat Agentiei Mediafax, in care vorbeste despre probleme ale actualitatii politice si economice: ... Sunteti multumit de prestatia Guvernului, in conditiile in care jumatate din Cabinet e format din ministri PSD?
"Vom construi o noua infrastructura"', pe care il puteti citi in continuare. 'Comisia interministeriala creata sa impinga Romania in epoca progresului tehnologic a lucrat miercuri si a tras concluziile joi:
In jurul a ceea ce am putea numi fenomen OZN s-a creat un val de legende si de contrafaceri, incat este foarte greu sa mai poata fi abordat cu seriozitate. Care ar fi acele documente in care putem avea incredere? Greu de spus in cateva cuvinte.
google-analytics.com