Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (3.45 secunde)
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
De anul acesta, proprietarii care vor sa-si inscrie apartamentele in Cartea Funciara trebuie mai intai sa execute cadastrul blocului. ... Incepand cu 29 ianuarie, o data cu intrarea in vigoare a Ordinului nr. ... In acest caz, potrivit Ordinului nr. ... "Majoritatea blocurilor din Craiova au intocmita documentatia cadastrala", a adaugat Basescu.
Chiar daca preturile apartamentelor vechi din Craiova au înregistrat scaderi de pâna la 10% fata de începutul acestui an, investitiile în imobiliare ramân profitabile pe termen lung. Valoarea medie a unui apartament vechi a scazut, în primele sase luni ale anului, cu 4 si chiar 10%.
Presedintele Traian Basescu indeamna primariile oraselor sa preia blocurile private neterminate si sa le transforme in locuinte sociale. ... Intr-o emisiune TV, seful statului le-a recomandat primariilor sa preia de la acestia blocurile incepute si neterminate si sa le transforme in locuinte sociale.
Primarul Solomon este in inactivitate, se intareste, acumuleaza energii.
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare. Prima masura ar fi insa scoaterea de pe piata a societatii RETIM, care se ocupa cu salubrizarea in zona de vest a orasului.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova. Îmbracati în portocaliu din cap pâna în picioare, înarmati cu pancarte si steaguri, sustinatorii presedintelui au venit dis-de-dimineata cu autocarele din 11 judete.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
In cazul ELECTROPUTERE, oficialii au anuntat ca le trebuie timp pentru definitivarea caietului de sarcini, in timp ce sindicalistii cred ca adevaratul motiv al amanarii este faptul ca statul nu are un investitor potent financiar.
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica.
Ca urmare a planului de investitii de mediu asumat fata de institutiile europene, termocentralele din Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa investeasca împreuna aproape 1,7 miliarde de euro.
Restul va ramâne în proprietatea statului, care va înfiinta o noua societate în acest scop. Reprezentantii Ford si cei ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului s-au întâlnit în fiecare zi din aceasta saptamâna, pentru a finaliza negocierile privind achizitionarea pachetului majoritar de actiuni pe care statul le detine la Automobile Craiova.
Fabrica de la Craiova va produce modelul Matiz pâna când se vor aseza lucrurile cu Ford.
Comisia Europeana a decis ca Automobile Craiova trebuie sa returneze statului 27 de milioane de euro, bani pe care i-ar fi primit ca ajutor ilegal de stat în cadrul privatizarii cu americanii de la Ford.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
google-analytics.com