Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (4.62 secunde)
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj).
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Cu toate ca in Bucuresti si in marile orase din tara (Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi) sunt anuntate, sau au fost deja demarate, o serie de proiecte rezidentiale, in Craiova aceasta activitate pare sa stagneze.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? ... Mario Oprea, care in prezent lupta pentru conducerea filialei PNL Dolj, se bucura de o crestere frumoasa a veniturilor sale.
Cu banii pe care îi platesti pe cutia de chibrituri construita de comunisti, poti achizitiona un apartament în Occident de calitate mult mai buna.Goana dupa profit a vânzatorilor de apartamente din Craiova a blocat piata imobiliara.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Serviciilor de Gospodarire Comunala (ANRSC) a dat mana libera firmelor autorizate sa citeasca si sa factureze individual caldura locatarilor care si-au montat repartitoare de caldura, modificand Ordinul nr.
Avand in vedere faptul ca pretul locuintelor este pe zi ce trece tot mai mare, familiilor proaspat intemeiate le este destul de greu sa-si achizitioneze o locuinta fara sprijin din partea parintilor.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Daca pana mai acum catva timp ofertele de vanzare de locuinte cuprindeau numai apartamente imbunatatite si neimbunatatite, in ultima perioada au aparut si cele superimbunatatite.
Pe fondul unei cereri tot mai mari de locuinte, dar si de imobile, piata imobiliara romaneasca a inregistrat o puternica dezvoltare in ultimii ani.
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Dezvoltat de Compania Ozer Construction in colaborare cu primaria oratului Sinaia, Complexul Belleview din Sinaia este cel mai mare proiect imobiliar de pe Valea Prahovei si reprezinta una dintre cele mai noi si mai ambitioase constructii din zona.
Temerile oficialitatilor dar si a investitorilor (a se citi, de fapt, speculantilor) referitoare la criza imobiliara care va lovi Bulgaria si Romania, dupa ce a facut ravagii in SUA, Spania si Marea Britanie, se adeveresc pe zi ce trece.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Intre 24 - 27 septembrie vizitatorii vor fi 'atacati ' de propunerile imobiliare complementare sau suplimentare programului guvernamental Prima Casa, in toate zonele Bucurestiului.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
google-analytics.com