Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (4.56 secunde)
Prima masina marca Ford produsa la Craiova va iesi pe poarta fabricii la inceputul toamnei. Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana.
Ford incepe anul cu o productie de 60 de masini in ianuarie. Cateva B-Max "made in Craiova" vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie. De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Chiar din contra, exista cazuri in care pretul apartamentelor vechi il depaseste pe cel al apartamentelor din noile complexuri rezidentiale. Apartamentele din blocurile vechi situate in centrul, dar si in zona a doua a Capitalei sunt mai scumpe decat cele din noile blocuri, potrivit analistilor de la Ghiseul Bancar.
Numarul ofertelor de vanzare pentru apartamente a crescut cu 36% in primele 7 luni din 2008 fata de perioada similara a anului trecut, potrivit analizei efectuate de anunturiparticulari.ro.
Au analizat cu atentie situatia pietei economice romanesti, au identificat nevoile si posibilitatile utilizatorilor finali, au creat programe si oferte in functie de aceste nevoi.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Reducerile de pret, valabile exclusiv in perioada targului, variaza intre 2.000 si 20.000 €, iar 45% din oferta de locuinte este cu titlu exclusiv, nemaiputand fi regasita la niciun alt targ imobiliar.
PESTE 60 DE ANI IN EUROPA SI 10 ANI PE PIATA DIN ROMANIA Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr.
Informatii utile pentru cei care vor sa locuiasca cu chirie in Capitala. Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu.
Incepand cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definita de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafata de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente si va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar in mijlocul sau.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati. Potrivit contractului de privatizare, Ford nu are voie sa disponibilizeze personal decat in anumite conditii.
În Craiova, poti achita o chirie lunara de 250-270 de euro sau poti plati la banca o rata de 265 de euro pe luna, dar îti ramâne locuinta.Cresterea foarte mare a chiriilor la locuintele din Craiova face mai avantajoasa achizitionarea de apartamente prin credit ipotecar sau imobiliar.
Potrivit informatiilor primite de la Directia Regionala de Statistica Dolj, salariul mediu net la nivelul judetului Dolj a fost, in luna martie 2006, de aproximativ 850 RON, cu 9% mai mare decat in luna precedenta si cu aproape 3% mai mare decat salariul mediu net national.
Si in 2007, recomandarea specialistilor cand vine vorba de investitii imobiliare este de a cumpara terenuri. ... Ca urmare a cresterii rapide a economiei si a aderarii la Uniunea Europeana, Romania ocupa, potrivit NewsIn, primul loc intr-un clasament al celor mai rentabile investitii imobiliare pe termen lung in Europa.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Renumite marci de produse "nascute" în Oltenia au cunoscut succesul regional sau national. ... Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. ...   Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate.
google-analytics.com