Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (3.95 secunde)
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford.
Cu toate ca ar putea primi si 500 de euro pentru un apartament închiriat pentru petrecerea de Revelion, proprietarii craioveni de locuinte nu agreeaza ideea de a-si lasa casa pe mâinile gastilor puse pe distractie.Moda petrecerilor private prinde tot mai bine în Craiova, iar cererea pentru apartamente de închiriat pentru astfel de petreceri de Revelion este tot mai mare.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Trei mari societati craiovene au intrat in 2007 cu mari dificultati financiare si de actionariat. ... La aceste unitati lucreaza in prezent peste 7.000 de salariati. ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare. În acelasi timp, cehii cer eliminarea din contractul colectiv de munca a prevederilor privind platile compensatorii în caz de disponibilizari.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Micutii fotbalisti craioveni au invins in finala mare echipa Scolii generale din Cerat, scor 6-2.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. ... Atat vanzatorul, cat si cumparatorul de imobile sunt oameni constienti de faptul ca bunul tranzactionat are valoare in timp.
Atunci ar fi cazul sa te grabesti, deoarece aderarea Romaniei la Uniunea Europeana ti-ar putea scoate mai multi bani din buzunar decat in prezent.
In piata tot nu sunt cumparatori.
Persoanele fizice care vând imobile în scop comercial trebuie sa plateasca TVA la tranzactii. În caz contrar, se aleg cu dosare penale pentru evaziune fiscala.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
google-analytics.com