Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (2.63 secunde)
In Constanta, House Factory livreaza la cheie case sociale sau rezidentiale, apartamente de lux, moteluri sau hoteluri pe malul marii.
Pe de alta parte, pentru organizarea licitatiei si elaborarea caietului de sarcini, se intrec case de avocatura de renume. ... Ivan a afirmat ca la selectie vor participa 12 case de avocatura.
Case de credit in mediul rural Pentru ca taranii care vor sa-si dezvolte o afacere sa aiba acces mai usor la creditare, este necesara crearea unor case de credit in mediul rural, a mai spus Calin Popescu-Tariceanu.
Vor fi construite case cu un pret controlat. ... Sistemul se refera, de fapt, la case proprietate individuala, cu o structura de rezistenta din elemente modulate formand celule inchise, cu grad de rezistenta seismica ridicat si confort tehnic sporit, realizate cu finisaje medii.
De asemenea, in zona Siloz, Frunze, Tudor Vladimirescu, se poate vorbi de o zona de traditie, cu case vechi, construite de oameni cu putere financiara mare, al caror pret poate ajunge pana la sase miliarde de lei (aproape 200.000 de euro)", a declarat Niculina Otovescu, directorul agentiei imobiliare Bela.
Furturile din locuinte s-au diminuat fata de acum un an, doi cand 62 de case din 10.000 au fost jefuite. In perioada iunie 2005-mai 2006, doar 53 de case din 10.000 au mai fost jefuite.
La case mai conteaza si suprafata de teren, iar la apartamente, etajul si delimitarea (decomandate sau semidecomandate)", a declarat unul dintre agentii imobiliari care activeaza pe piata Craiovei.
Preturi mici la case, doar un "vis" Legea va determina, cu siguranta, o oferta bogata pe piata imobiliara, ce va culmina, probabil, cu schimbarea preturilor.
"Din totalul de 55 de case afectate in totalitate de furia apelor Dunarii, am inceput constructia unui numar de 11 case intr-o zona neinundabila", a declarat, in acest context, primarul localitatii Ostrov, Niculae Dragomir.
Acesta este nemultumit de preferintele turcesti sau americane ale celor care isi construiesc case. ... BNR taie din aripile creditarii Una din metodele utilizate de romA¢ni pentru a-si construi case, chiar daca fara gust, este apelarea la creditele imobiliare.
60 de case din 1.040, racordate in Dragotesti In satul doljean Dragotesti, din comuna cu acelasi nume, lucrarile pentru alimentarea cu apa au costat 24 de miliarde de lei. ... "Deocamdata sunt racordate 60 de case din 1.040.
Situatia la care facem referire se afla in municipiul Medgidia, iar familia Decu - Veronica si Marcel - au depus actele necesare acordarii unui teren necesar pentru constructia unei case.
Subventiile pentru case vor fi acordate in 2007 Tot ieri, Borbely a anuntat ca a intrat in vigoare Ordonanta 51/2006, care stabileste normele metodologice prin care tinerii casatoriti, sub 35 de ani, vor primi subventiile de 20% pentru construirea unei case.
Codrut Seres, ministrul economiei si comertului, a vizitat locul pe care se vor construi viitoarele case ale sinistratilor din comunele gorjene afectate de alunecarile de teren. ... In localitatea Cojani se vor construi 340 de case, planurile acestora fiind realizate de Institutul de Proiectare de la Craiova.
In momentul achizitionarii unei case, un rol determinant il are costul acesteia, alegerea unei locuinte in defavoarea alteia facandu-se, de cele mai multe ori, in functie de pret.
Guvernul va da materiale de constructii si bani pentru manopera a 45 de case care trebuie reconstruite si pentru 136 care necesita consolidare din comunele afectate de revarsarea raurilor interioare si de cantitatile mari de precipitatii cazute in primavara.
In aceeasi categorie se inscriu si persoanele care achizitioneaza case. "In lunile iunie, iulie si august, cam 80% din clienti sunt interesati de case si terenuri.
Apartamentele, preferate in defavoarea caselor O alta tendinta care se va manifesta in urmatorii cinci ani va fi ca romanii vor prefera sa cumpere apartamente, si nu case.
Finantare prin Casele de Credit Rural Fermierii si producatorii din mediul rural vor avea acces mai usor la finantare prin organizarea unor Case de Credit Rural, a afirmat ministrul Agriculturii, aratand ca se lucreaza deja la introducerea unor cooperative de credit in comune.
Tot mai multi apeleaza la o varianta mai comoda - cautarea unei case pe site-urile agentiilor imobiliare. ... Potrivit acestuia, cele mai tranzactionate imobile in urma anunturilor de pe internet sunt cele la case si la terenuri.
google-analytics.com