Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (6.40 secunde)
E drept, multi ne plangem ca n-avem case, dar ce te faci daca toti pamantenii isi fac, "de caciula", cate doua-trei-douazeci de resedinte impunatoare, betonate?
Si, de multe ori, cei care recupereaza case din care bunicii sau strabunicii lor au fost dati afara nu au nicio vina ca au ajuns personaje negative.
Bombardamentele rusesti au avariat 30 de case rezidentiale in orasul Orikhiv Doua case au fost distruse, iar pompierii au limitat incendiile a doua cladiri cu 5 etaje Un militar al fortelor speciale ucrainene se pregateste pentru o misiune de foc
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Potrivit declaratiei de avere, el are patru masini de colectie, doua case de vacanta, si un cont curent de 400.000 de euro. ... Tariceanu are un apartament de 120 mp si doua case de vacanta.
Proprietar al unei vile uriase in centrul orasului, al unei case de vacanta la Seimeni, pe malul Dunarii, posesor de limuzina Mercedes (CT 82 MEN), interesat sa cumpere acum cativa ani un post de radio si capabil sa-i ofere fiului sau un BMW seria 5 si un altul X5 (CT 86 AEN) in doar cateva luni (drept consolare, probabil, dupa ce acesta a omorat un om in Bucuresti, anul trecut), comisarul Nicolae este acum anchetat de superiorii sai si nu numai.
Primaria Mangalia va incerca sa obtina totodata cat mai multi bani din scoaterea la licitatie a tuturor bunurilor imobile pe care le mai detine - case, case sociale, terenuri etc.
Sase-sase, poarta-n case. Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul.
El a adaugat ca in acest an vor fi predate circa 3.200-3.300 de case pentru tineri, alte 6.500 de apartamente fiind in curs de executie.
Asa a aparut o nevoie pe piata, aceea de a construi case ori vile. ... Mai sunt si persoane fizice, mai mult sau mai putin autorizate, care se apuca si construiesc case sau vile, cu te miri ce "meseriasi", si apoi le vand.
Astfel, in comuna Saraiu, la 18 dintre cele 24 de case afectate s-au executat fundatiile, elevatiile si zidaria pana la acoperis, in vreme ce in localitatile Valu lui Traian si Tichilesti doar unele dintre case au fundatia si elevatia ridicata, celelalte fiind la stadiul sapaturilor pentru fundatii.
Guvernul aloca circa 10 milioane lei din Fondul de rezerva pentru lucrari la biserici Guvernul va aloca aproximativ 10 milioane lei pentru lucrari de reabilitare si constructie la biserici si case parohiale, banii urmand sa fie acordati din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Executivului, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.
Cu toate acestea, este evidenta o lipsa acuta de informatie, de educatie politica: "Oamenii inca mai cred ca un partid le da case si locuri de munca", a constatat cu amaraciune Mironescu.
In prezenta prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, si a edilului sef al orasului, Zamfir Iorgus, Primaria Municipiului Mangalia a inaugurat marti, 25 aprilie, primele 13 case de tip duplex construite pentru familiile ce reprezinta cazuri sociale in localitate.
"Avem un total de 98 de case propuse pentru consolidare si 53 propuse pentru reconstructie. Dintre cele 53, zece case sunt in Rast si fiecare dintre cei afectati va primi, conform Legii nr.
Trebuie sa avem o strategie pentru calamitati, deoarece degeaba construim case pe care apa le poate lua din nou.
Intr-o zi, paru sa iasa din albastrul cerului deasupra unei case situata la 800 metri de cea a martorilor si disparu tot atat de brusc deasupra unei alte locuinte.
Cand au iesit din case, martorii au observat ca deasupra satului se manifesta un fenomen luminos. ... Majoritatea martorilor, in jurul orei 23.00-23.30, dupa un timp de observare de 30-45 de minute, s-au plictisit si s-au retras in case.
El afirma ca piesele au fost gasite in 1998, in Sedona, Arizona, in podul unei case care urma sa fie refacuta, intr-o cutie care continea 400 de slide-uri vechi.
google-analytics.com