Cautare

3868 de rezultate pentru "casa" (2.82 secunde)
Programul guvernamental "Prima Casa", prin care statul spera sa deblocheze piata imobiliara, a scumpit locuintele vechi cu pana la 10%. ... Motivul principal este mult mediatizatul program "Prima Casa".
"Prima casa" a diminuat pretul unor imobile, iar pe altele le-a ridicat usor.
In Oltenia, s-au acordat 350 de credite pe programul "Prima casa", 80% dintre ele fiind pentru locuinte vechi. ... Doar 350 de familii din Oltenia si-au cumparat "Prima casa" cu credit din banca, la peste trei luni de la inceperea programului.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
Editia festiva din septembrie a revistei Casa Lux marcheaza 21 de ani de cand a fost lansata. In toata aceasta perioada, Casa Lux a fost alaturi de cititorii sai, incantandu-i cu idei de ambientare originale si cu noutati de top din domeniul designului.
"Ceausescu voia sa demonstreze prin Palatul Parlamentului (Casa Republicii) ca e cel mai tare conducator din blocul socialist. Si a reusit", spune colonelul in rezerva Nicolae Kovacs (82 de ani), omul care a condus partea cea mai secreta a lucrarilor de la Casa Republicii.
Cum sa-ti racoresti casa fara aer conditionat A venit vara, caldura ne toropeste si toti visam la aparatul de aer conditionat care sa ne aduca racoarea.
Asa sa cum exista obiecte care armonizeaza si aduce energie pozitiva acasa, exista si unele obiecte care aduc ghinion la o casa. ... Va vom dezvalui care sunt aceste obiecte, pentru ca dumneavoastra sa fiti atenti si sa incepeti sa le eliminati din casa.
Un barbat din Romania a inventat casa care se construieste in 6 zile. Mai ieftina decat o casa normala. Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
CASA LUX informeaza: 8 moduri surprinzatoare prin care poti pastra casa racoroasa in timpul verii Poti sa pastrezi casa racoroasa fara aer conditionat in timpul zilelor caniculare, daca tii cont de cateva sfaturi simple.
O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
Un motan poate sa ramana singur in casa cateva zile? ... Le mototolesc si le las prin casa. N-am avut niciodata probleme sa gasesc pisoiul teapan sau distrugeri prin casa.
Liviu Bazarca de la Casa Razesului din Dragoiasa - Panaci, Bucovina participa in acest week-end cu produse traditionale romanesti de calitate. Casa Razseului este situata in frumoasa zona cu multe izvoare pure si munti acoperiti de brazi semeti din Dragoias.
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Senatul a adoptat legea darii in plata Senatorii au adoptat, luni, in unanimitate, proiectul legii darii in plata a unor imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, cu amendamentul ca programul Prima casa sa fie inclus in acest act normativ.
Pe tot parcursul perioadei, in care moneda veche are putere circulatorie, respectiv pana la data de 31 decembrie 2006, soldul registrului de casa va fi evidentiat in moneda noua.
"Tinerii din Craiova fie nu îsi permit sa construiasca o casa, fie nu vor sa ramâna în oras.
"Tinerii din Craiova fie nu îsi permit sa construiasca o casa, fie nu vor sa ramâna în oras.
Persoanele care nu au posibilitatea de a se inscrie in acest an in programul "Prima Casa", pot sta linistiti, deoarece guvernantii au hotarat ca acesta sa fie prelungit.
google-analytics.com