Cautare

131 de rezultate pentru "car" (4.92 secunde)
Fraza asta nu e nici măcar ruptă din Cyrus Vance, care a reuşit să
Fraza asta nu e nici măcar ruptă din Cyrus Vance, care a reuşit să
car vreun fan Năstase care să se dea de ceasul morţii din cauză
Coaliţia ar fi funcţionat in continuare măcar de ochii lumii in această faşie a Moldovei?
şi nu in ultimul rand Germania, care nici măcar nu a stabilit o dată fixă
Dinozaurii de pe la noi, insa, sau pardon, dinozauritele, ca ele au gura mai mare, dupa ce ca nu au mai dat praful de pe melodii de un car de ani, nu fac altceva decat sa apara prin emisiuni televizate, prin show-uri expirate si sa planga.
Dar, e de ajuns un ciomag la un car de oale. Evident, n-ar regreta nimeni daca aceste componente ale identitatii noastre ar disparea sau macar s-ar atenua.
Dar e suficient un ciomag la un car de oale; iar cand sunt mai multe ciomege... Au socotit oare parlamentarii cate sedinte nu s-au putut tine din lipsa de cvorum?
Un fost sef de CAR pensionari, care a facut un infarct dupa ce a citit un articol in care am scris ca amanta il acuza de frauda, si un veteran de razboi care a primit o medalie, mi-a dat interviu si peste cateva ore a murit.
Alaturi de competitia de drift, spectatorii vor mai putea admira o expozitie de masini modificate, car-audio, off-road, moto si firme din domeniu, dar si cascadorii extreme cu masini Drift Grand Prix se desfasoara in zilele de sambata si duminica, intre orele 10 si 22.
O a doua persoana a fost retinuta de autoritatile italiene. De asemenea, exista informatii desre un alt suspect, tot roman, car ar fi deschis focul asupra adolescentului.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com