Cautare

131 de rezultate pentru "car" (5.49 secunde)
peste tot s-ar organiza măcar concursuri de genul celor de la admiterea în liceu şi în şcolile profesionale.
peste tot s-ar organiza măcar concursuri de genul celor de la admiterea în liceu şi în şcolile profesionale.
Şi măcar dacă ... măcar vreo patru-cinci luni de aici încolo va fi o linişte plăcută
ne bucurăm măcar de atata lucru. ... romani fraţi măcar de faptul că
„provincia” va spulbera speranţa oţelarilor măcar într-un egal. ... nu au nici măcar teren unde să
car faptul că ... Mai exact, nici măcar nu l-a clintit nimeni. A urmat cea de-a doua rundă
car se onorează ... Cum in Romania nici măcar gardurile ce imprejmuiesc ogrăzi nu stau drepte, nu aveam cum să
Conform obiceiurilor locului, sicriul a fost dus cu un car tras de boi, la capatul caruia a stat senatorul, fiul si mama sa.
Initial, plateam mai mult la ei, dar, de cateva luni, suma se imparte cu un CAR pe care l-am facut.
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
Creatorii de albume vor putea stabili daca persoanele pe car ele invita vor putea invita sau nu la randul lor alte persoane, scrie Mashable.com.
Groupama, Cartoon Network, Ogilvy, Veneris, AVIS Rent a Car, Shorts TV, Les Ateliers Nomad, Carturesti, Opus, Bucate pe Roate, Lente, Apollo 111, Expirat Parteneri media:
A aparut o crapatura pe cer si in mijlocul ei a vazut doi ochi, ca niste barci, cu pupile stralucitoare care emiteau o lumina puternica, rotunda ca osia unui car.
Cand a fost din nou asezata in car, gata de drum, boii nu au mai putut urni povara. Astfel crucea a ramas in locul pe atunci pustiu, inconjurata doar de intinderea campiei.
Una este sa stabilesti o lege de salarizare si alta e sa faci o lege a invatamantului in care stabilesti un car de norme si apoi vii si o platesti cu o lege de mizerie", a mai adaugat Nechita.
Este vorba despre Exotic Car Show, care va avea loc cu incepere de pe 5 iulie si la care vor participa cele mai frumoase, exotice, scumpe si spectaculoase masini din Romania.
Primul care a facut anuntul a fost seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, trimisul special al lui Mazare - aflat pe un car alegoric, la Rio de Janeiro, in carnaval.
Fie­car­e institutie de­con­centrata va trimite pri­mariilor infor­ma­tiile in format elec­tronic, iar cineva din ins­ti­­­tutie tre­buie sa verifice adre­­­­sele de e-mail de cel pu­tin trei ori pe zi pen­tru a ve­dea daca s-a pri­mit vreun me­saj elec­tro­nic.
9am.ro: Geoana:
Din toata aceasta afacere, pacientii sunt cei care au de suportat cel mai mult, deoarece in rezervele de spital, pe langa mirosul specific, lenjeriile nu sunt schimbate de un car de ani, cat despre lenjerii noi nici nu se mai pune problema.
google-analytics.com