Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (2.65 secunde)
Dificultatile inregistrate pe piata financiara internationala, cu efecte negative asupra pietei interne de capital, au impus adoptarea de masuri fiscale care sa sprijine piata bursiera din Romania. ... Nici persoanele fizice nu vor mai fi impozitate pentru castigurile obtinute pe piata de capital.
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a declarat ieri ca il banuieste pe presedintele Traian Basescu de demagogie politica pentru ca a incercat sa castige capital politic pe votul uninominal si parlamentului unicameral, teme initiate de formatiunea sa.
Tatal sau, Valeriu Patriciu (1903-1987), a fost inginer in mine, doctor in geologie, geofizica si mineralogie si a lucrat ca geolog-sef, incepand cu anul 1935, in Societatea Astra Romana (societate romana cu capital anglo-olandez), o sucursala a trustului petrolier Royal Dutch Shell Co.
Export de capital nord-american in Europa Occidentala. ... Restul va ajunge, cum e si normal, capital public. Cu cat esti mai util oamenilor, cu atat mai repede ei vin catre tine.
Liviu Dragnea, directorul de campanie pentru europarlamentare al PSD, admite ca obtinerea de capital electoral dintr-o astfel de aactiune este o miza pentru social-democrati in aceeasi masura in care oricare alt partid isi doreste sa obtina capital electoral din actiunile sale.
Pe de alta parte, prefectul Culetu s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca "unii folosesc aceasta campanie de deszapezire pentru a-si face capital politic.
Pe de alta parte, prefectul Culetu s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca "unii folosesc aceasta campanie de deszapezire pentru a-si face capital politic.
Potrivit unui comunicat remis agentiei A.M.Press, consilierul Marin Coltescu s-a aflat in stare de incompatibilitate intre 19 iunie (dupa validarea mandatului sau de consiler) si pana pe 2 august, intrucat a detinut functiile de consilier local al Municipiul Vulcan si pe cea de director al unei societati comerciale cu capital privat, cu care Consiliul Local al Municipiului Vulcan a incheiat un contract de asociere.
Premierul Tariceanu a cerut sa se renunte la "populism si comunism" in abordarea modului de salarizare a directorilor din societatile comerciale cu capital de stat, aratand ca acestia trebuie platiti in functie de performantele obtinute in activitate, conform sistemului aplicat in sectorul privat.
Investitiile publice - cheltuielile de capital realizate in 2008 au fost de 6,3 miliarde de euro, reprezentand 4,5 % din PIB fata de 5,2% programat prin buget.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
Cu numai o zi inainte de citirea motiunii de cenzura depusa de partidele de opozitie impotriva Guvernului Boc, executivul a facut o infuzie de capital, deocamdata pe hartie, in special in judetele pedeliste si udemeriste.
Economic, intreprinderile cu potential din Romania sunt cu capital strain si nu se bazeaza pe administratia de la Bucuresti. Intreprinderile cu capital romanesc, fie ele si PDL-iste, nu pot fi ajutate in niciun fel de o administratie corupta si incompetenta.
Lupta si suferintele noastre reprezinta un capital moral urias, pagini din istoria acestei tari. ... Sigur ca PNT are un capital si-i pacat ca se pierde", afirma Diaconescu.
Intrebat daca reducerea in continuare a dobanzii ar fi sustenabila, Franks a spus ca acest lucru va depinde in principal de inflație, dar si de evoluția cursului de schimb si a fluxurilor de capital.
255/03.04.2012 - municipiului Craiova ii era acordata suma de 3,5 milioane de lei (35 de miliarde de lei vechi), "pentru plata unor arierate aferente unor cheltuieli curente si de capital, precum si pentru cofinantarea unor proiecte finantate din fonduri externe nerambursabile", dupa cum se mentioneaza in actul normativ.
"Adica liberalii sunt exponentii detinatorilor de capital, social-democratia este exponentul salariatilor, celor care se afla in slujba detinatorilor de capital.
"Adica liberalii sunt exponentii detinatorilor de capital, social-democratia este exponentul salariatilor, celor care se afla in slujba detinatorilor de capital.
Pe de alta parte, intelectualii nu au capital in sens economic. Greii partidelor sunt cei care au si un capital.
PSD vine cu un solid capital obtinut in urma alegerilor, e o certitudine.
google-analytics.com