Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (3.24 secunde)
In topul celor mai bogati 300 de romani, intocmit in 2009 de revista Capital, au fost inclusi, ca si anii trecuti, 13 intreprinzatori cu averi estimate la 533 - 584 de milioane de euro, in scadere cu peste 2-11% fata de anul trecut.
Intr-o singura luna Oficiul Registrului Comertului a trecut in dreptul societatilor nou-infiintate 9 firme cu participare de capital strain. Potrivit datelor furnizate de directorul Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati, Oprea Raducan, au fost inregistrate societati cu capital integral sau partial strain, dupa cum urmeaza:
SIF Oltenia cere anularea majorarii de capital pe care Ford a facut-o pentru fa-brica din Craiova.
Desi liberalizarea contului de capital va schimba in bine Romania, in contextul intrarii intr-un club select cum este Uniunea Europeana, mai sunt si riscuri. ... Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a avertizat asupra riscurilor pe care le presupun ultimele etape ale liberalizarii contului de capital.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel. ... Noua oameni de afaceri doljeni figureaza in Top 300 Capital, ajuns la cea de-a zecea editie, top care va aparea pe piata saptamana viitoare.
Din aceasta suma, circa 138 de milioane de dolari au fost platite autoritatilor, pentru 42% din actiunile existente, restul reprezentand o majorare de capital de 20%.
Din numarul total al acestora 59 sint persoane fizice autorizate, 179 SRL, cu un capital total ce reprezinta 305.650 de lei, si doua SA, cu un capital total de 818.189 de lei.
Numai in iulie au fost inregistrate 118 societati noi cu participare straina la capital, cu un capital subscris de 1,06 milioane de euro, cele mai multe fiind infiintate de cetateni italieni - 18, cu un capital de peste 110.000 de euro.
Statisticile arata ca piata de capital a crescut continuu si este in permanenta dezvoltare.
Potrivit estimarilor analistilor East Capital, moneda nationala se va aprecia "considerabil" pe termen lung, insa pe termen scurt ar putea exista anumite fluctuatii. East Capital este o societate de administrare a fondurilor deschise de investitii, specializata in pietele est-europene.
Atragerea unui numar mare de investitori pe piata de capital ar aduce mai multe resurse financiare la bugetul de stat decat cresterea impozitului pe castigul de capital (castigul din tranzactiile bursiere), sustine directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat ieri stadiul implementarii liberalizarii contului de capital, avertizind asupra riscurilor pe care le presupun ultimele etape ale acestui proces. Liberalizarea deplina a contului de capital poate conduce la majorarea excesiva a volumului creditului, in conditiile unor capitaluri ieftine si abundente.
Investitorii de pe piata de capital, in care intra si ministrii Cabinetului Tariceanu, si-au mai asigurat astfel un ragaz de 6 luni pentru speculatii pe bursa.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
Potrivit presei de specialitate, în 2007, tara noastra a atras investitii de private equity în valoare totala de 476 de milioane de euro, de patru ori mai mult decât în anul precedent, ocupând locul doi în Europa Centrala si de Est din acest punct de vedere - dupa cum spune un studiu realizat de Asociatia Europeana de Private Equity si Venture Capital (EVCA).
Efectele crizei financiare ar putea fi cu mult diminuate daca in Romania ar exista o economie cu capital autohton puternic, nu dominata de marile companii straine, iar initiative precum crearea Companiei Nationale Energetice au scopul de a intari capitalul romanesc, a afirmat premierul Tariceanu.
retinerea anticipata a 10% din castigurile investitorilor va falimenta piata de capital", pe care-l puteti citi in continuare.
Banca Nationala a Romaniei isi mentine pozitia de a nu face declaratii publice privind liberalizarea contului de capital pana la finalizarea negocierilor cu Fondul Monetar International si nimeni din banca centrala nu este autorizat sa faca declaratii pe aceasta tema, a declarat consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu (foto), citat de Mediafax.
Chiar daca liberalizarea contului de capital s-a putea amana, unele banci au inceput inca de pe acum sa reduca drastic dobanzile la depozitele in lei.
Astfel, ONRC calculeaza investitiile straine in functie de capitalul social subscris la firmele cu participare straina la capital, in timp ce BNR ia in calcul la cuantificarea indicatorului capitalul varsat de firmele straine, precum si alte intrari de capital, cum ar fi profitul reinvestit.
google-analytics.com