Cautare

19000 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (3.32 secunde)
Traian Basescu vrea ca dezbaterea sa se mute pe aceste teme, pentru a sensibiliza factorii externi si pentru a "acoperi" tema guvernarii PDL. ... Daca sunteti intrebati despre subiectul pensiilor militare mentionati ca unele astfel de pensii au fost recalculate gresit, iar USL doreste sa repare nedreptatea care s-a produs.
Totodata, pana in 2030 varsta de pensionare a femeilor va fi egala cu cea a barbatilor, respectiv de 65 de ani, iar pensiile se vor majora in raport cu inflatia si nu se va mai tine cont de evolutia salariului mediu pe economie, incepand din 2010.
Iar asta nu din vina lui, ci din cauza fostului sau profesor, care s-a aratat deranjat de tupeul tanarului, fara sa inteleaga faptul ca in spatele unui elev aparent rebel se ascundea un baiat curios si interesat mai degraba de o altfel de fizica decat cea predata in manuale, intr-o forma atat de rigida.
Atunci cand o persoana ramane fara locul de munca de la o firma privata, statul pierde de doua ori. In primul rand, nu mai incaseaza contributiile si impozitul pe venit, iar in al doilea rand persoana respectiva trebuie sa primeasca indemnizatie de somaj - platita tot de catre stat.
• Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB. ... • Licitatiile sunt cele care pana la urma dau valoarea unei lucrari, dar si aceste licitatii trebuie sa se incadreze in ce este dispus beneficiarul sa plateasca.
'Atunci cand vine vorba despre comportamentul politic al Romaniei, deja toti partenerii externi si interni ai statului roman stiu la ce sa se astepte:
Si legenda a devenit mit in Olimpul dambovitean cand ea a fost supranumita Elena din Troia, iscand razboiul politic de patru ani, iar el a intrat in istorie drept Zeus din Cotroceni, care si-a pus partidul si guvernul la picioarele ei incaltate cu pantofi Jimmy Choo.
ßi-au votat niste pensii marite de crapa de necaz toti sarantocii din tara. Banii pentru pensii vor veni - ati ghicit! - din impozitele platite de noi toti, nu dintr-un fond special care sa fie alimentat din indemnizatiile lor, asa cum se preconiza initial.
Tanara nu isi explica modul cum a ajuns TBI sa ii impute 11.415 lei, cand suma totala, cu dobanzi si penalitati, calculata de creditor, era de 7.744 de lei, la un credit de numai 3.400 de lei.
Peste 500 de mii de romani vor cotiza, incepand de anul viitor, la fondurile private de pensii. Romanii care nu au implinit inca 35 de ani vor fi obligati sa cotizeze la sistemul privat de pensii.
PSD se va opune masurilor care vor produce si mai multa suferinta din partea pensionarilor, a celor cu venituri mici, a celor fara sanse. ... Romania se confrunta cu o serie de crize suprapuse.
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Pe care eu le consider cat se poate de justificate.
Plenul Camerei a luat astazi in discutie propunerea conducerii Camerei Deputatilor de reluare a votului pe Legea privind sistemul unitar de pensii. ... Social-democratii reclama faptul ca Roberta Anastase a fraudat votul la legea pensiilor, in data de 15 septembrie cand proiectul a fost dezbatut si votat de Camera Deputatilor.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti un proiect de lege initiat de parlamentari PSD+PC si PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de baza, cum ar fi painea, carnea, laptele, uleiul vegetal si zaharul, Camera fiind forul decizional.
Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
Imbatranirea populatiei creeaza multe probleme privind sustenabilitatea sistemului public de pensii. De aceea, autoritatile vin cu solutii si propun infiintarea unui sistem de pensii administrate privat, astfel incat si generatiile actuale de muncitori sa poata beneficia de o pensie decenta la batranete.
Traian Basescu nu doreste reducerea CAS Presedintele Traian Basescu nu adera la ideea premierului Mihai-Razvan Ungureanu de a scadea CAS, intrucat considera ca varianta majorarii salariilor este mult mai eficienta, deoarece o parte din bani se transfera in fondul de pensii si reduce deficitul, potrivit unui interviu acordat EvZ.
Ce se intampla cu varsta de pensionare si cu pensiile (Autor: ... Vrem sa nu mai fie asemenea discrepante intre pensii. Sunt oameni care au muncit 30 de ani si au pensii mici. ... Dragnea s-a referit si la Pilonul II de pensii.
Schimbarea stafetei se face in conditiile in care regizorul Sergiu Nicolaescu reusise, pe parcursul ultimului an, sa-si puna in cap conducerea de partid care ajunsese sa-l considere "un om al puterii".
google-analytics.com