Cautare

19005 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (4.22 secunde)
Daca pensionarii doljeni sperau ca anul 2007 sa le aduca mai multe facilitati, bani mai multi si, pentru cei mai tineri, posibilitatea de a contribui la un fond de pensii privat, care se anunta obligatoriu o data cu intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, din pacate toti mai au de asteptat.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
Companiile nu au virat contributia pe luna martie la fondurile de pensii administrate privat (Pilon II) pentru aproximativ 840.000 de romani, dupa cum reiese din datele furnizate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Evenimentul zilei informeaza ca Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat ca termenul limita pentru depunerea declaratiilor si plata contributiilor la pensii si somaj se amana cu doua saptamani.
Pentru a constitui o societate de pensii private, taxa de autorizare se ridica la 50.000 de euro, in timp ce autorizarea ca administrator de fonduri de pensii facultative este taxata cu 20.000 de euro, potrivit unui proiect de norme privind taxele de autorizare, avizare si functionare in sistemul pensiilor facultative.
Dupa zicala "ce-i in mana nu-i minciuna", romanii se gandesc mai degraba la profiturile pe termen scurt, asigurate spre exemplu de investitiile imobiliare, in loc sa economiseasca pentru perioada pensionarii. ... Analiza arata ca la capitolul investitii in pensii private suntem insa codasii Europei, fiind depasiti doar de sarbi.
La ora actuala, normele metodologice privind aplicarea legislatiei referitoare la constituirea fondurilor private de pensii este asteptata sa fie publicata in Monitorul Oficial. ... La nivelul judetului Constanta, mai multe sucursale ale unor institutii financiare se afla in plina pregatire a strategiei de abordare a pietei.
Incepand de ieri Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a demarat actiunea de acordare a autorizatiilor pentru societatile interesate sa gestioneze fondurile de pensii private.
Introducerea sistemului de pensii obligatorii, Pilonul II, presupune costuri anuale de pana la 0,3% din Produsul Intern Brut (PIB), in perioada 2007-2013.
Aproximativ 40% din potentialii participanti la fondurile de pensii obligatorii vor completa doua sau mai multe cereri de aderare, repartizarea acestora urmand sa aiba loc aleatoriu, intrucat actuala procedura de validare nu include criterii de departajare temporala.
diferente de impozit de plata; diferente de impozit "zero" sau diferente de impozit de restituit.
se va organiza la Bruxelles, in cadrul Parlamentului European, conferinta pentru Reglementarea statutului artistilor in Uniunea Europeana, in cadrul careia si artistii romani vor pleda pentru drepturile lor. ... - crearea unui sistem de pensii pentru artisti - gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, la standarde europene.
Aveti grija sa nu-i suparati pe angajatii Casei de Pensii Dolj pentru ca s-ar putea sa fiti luati la bataie. ... Felicia Stancu, functionara la Casa de Pensii Dolj, a devenit cunoscuta dupa ce presa a scris despre smecheriile pe care le-a facut cu banii pentru ajutorul de inmormantare.
Cardul va fi valabil un an (12 luni), dupa care pensionarii vor trebui sa se prezinte din nou la un centru al STB, dar numai ca sa il reincarce, fara niciun cost, pentru o noua perioada de 12 luni.
Contributia virata catre fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) va creste cu 0,5 puncte procentuale, la 2,5% din venitul brut al fiecarui participant la sistem, incepand cu colectarea din luna ianurie 2009, a declarat, miercuri, presedintele CSSPP, Mircea Oancea.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. ... Cine nu se prezinta la Comisia de Expertiza va pierde pensia de invaliditate.
Domnule ministru, in data de 22 februarie, v-am adresat prima interpelare parlamentara pe tema pensiilor militare, prin care v-am solicitat sa-mi comunicati care este pozitia oficiala a Ministerului Apararii Nationale si a Marelui Stat Major General in problema pensiilor militare, precum si care este numarul pensionarilor militari ce vor fi afectati de Legea privind sistemul unitar de pensii publice si ce suma se economiseste la bugetul national prin reducerea pensiilor militarilor.
Parlamentarii nu au prea tinut cont de recomandarile presedintelui Traian Basescu si ale premierului Calin Popescu-Tariceanu de a renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a avea, dupa terminarea mandatului, pensii "pamantene".
Propunerea PSD pentru functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP), Cristina Samoila si-a intrat pe deplin in drepturi.
Nu vor fi mariri de salarii si pensii , ci usoare recuperari din taierile anterioare Jurnalul National informeaza: ... Premierul Emil Boc a asigurat ca Executivul nu se va angaja in masuri populiste care pot destabiliza tara.
google-analytics.com