Cautare

19000 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (3.72 secunde)
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
ca in 5 ani si jumatate, cei care l-au facut pe domnul Constantinescu sa se recunoasca invins de structuri, de nu stiu ce, nu au reusit sa obtina un compromis cu mine - fie ca se numesc Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu, ca numele lor e Dinu Patriciu sau oricine altcineva.
In scurt timp se scumpesc si produsele de import. Daca se mentine trendul actual al euro, atunci la sfarsit de luna sau la inceputul lunii viitoare, cheltuielile oamenilor vor creste la multe capitole, din cauza ca foarte multe servicii si chiar produse sunt raportate la cursul leu-euro.
In scurt timp se scumpesc si produsele de import. Daca se mentine trendul actual al euro, atunci la sfarsit de luna sau la inceputul lunii viitoare, cheltuielile oamenilor vor creste la multe capitole, din cauza ca foarte multe servicii si chiar produse sunt raportate la cursul leu-euro.
Aflati din GdS in ce cazuri impozitul respectiv este zero si ce cote de impozitare se practica in Europa. ... Dar la aceeasi suma de bani, statul mai incaseaza un impozit. Acest lucru se intampla pentru ca platesc impozit de 16% si actionarii sau asociatii care au primit respectivele dividende.
Privind lucrurile din aceasta perspectiva, luarile de pozitie constante, pertinente si staruitoare ale GEA impotriva unei legi a sistemului de pensii private obligatorii construit cu dedicatie speciala pentru subsidiarele din Romania ale unor consortii financiare internationale sunt cu totul salutare.
Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Pentru a proteja cetatenii, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) impune restrictii in realizarea reclamelor pentru fondurile facultative de pensii. ... CSSPP va interzice administratorilor de fonduri de pensii facultative sa foloseasca sintagme de genul "rezultat garantat" sau "castig garantat", potrivit NewsIn.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a primit in cursul acestei luni trei solicitari de autorizare de constituire ca societati de pensii administrate privat, potrivit unui comunicat al institutiei.
Daca nu v-ati decis pentru ce fond de pensii obligatorii sa optati, de acum inainte alegerea va va fi mult simplificata. Si asta pentru ca primele trei companii care vor administra fonduri de pensii obligatorii au fost autorizate.
Incepand de ieri, s-a dat startul pentru aderarea la fondurile de pensii private obligatorii. ... Cei care nu vor opta in urmatoarele patru luni pentru o societate de pensii private vor fi distribuiti aleatoriu de catre Casa Nationala de Pensii.
Statul isi propune sa controleze cu atentie optiunile romanilor in materie de pensii private obligatorii.
Nivelul de deductibilitate pentru contributiile la pensii facultative (Pilonul III) ar putea urca la cel putin 400 de euro de la începutul anului viitor sau chiar de la 1 octombrie 2008, de la 200 de euro, cât este în prezent. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ieri ca masura ar putea fi luata în cazul în care autoritatile vor constata ca efortul bugetar în acest sens ar fi compensat de efectul de stimulent al unei astfel de decizii.
Fondul de pensii poate sustine plata acestora atat pentru lunile noiembrie si decembrie ale acestui an, cat si pentru anul viitor, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, in sedinta de guvern, asigurand ca situatia este sub control desi in anumite perioade pot aparea unele deficite, dupa ce presedintele Traian Basescu a afirmat ca acest fond este "inabusit".
Subiectul asupra caruia doresc sa va atrag atentia astazi este unul despre care ati mai auzit vorbindu-se, dar cred ca acesta are numeroase fatete si este nevoie sa ne concentram pe cate una dintre ele pentru a putea rezolva, incetul cu incetul, problema principala â€" discriminarea persoanelor cu dizabilitati.
In urma unei analize detaliate a sistemului de pensii publice si a evolutiei acestuia in corelare cu tendintele macroeconomice si demografice din Romania, se contureaza o serie de probleme majore, prezente si viitoare daca nu vom lua masuri concrete de solutionare.
Navodari, urmand ca reprezentantii Casei de Pensii sa preia documentele in sarcina lor, impreuna cu cei de la Arhivele Nationale, asa incat sa poata fi recalculate pensiile fostilor angajati.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Scandalul creat in jurul discrepantelor extraordinar de mari dintre pensii reflecta nebunia la care au ajuns autoritatile romane.
Pentru a incuraja libera circulatie a fortei de munca in spatiul european, mai- marii Uniunii au decis ca cei care lucreaza in alte state UE decat cel de provenienta sa poata primi pensie in statul in care se stabileste pe baza anilor munciti in celelalte.
google-analytics.com