Cautare

19000 de rezultate pentru "cand se incaseaza diferente pensii recalculate" (3.28 secunde)
Romania a facut pasi importanti in promovarea sistemului de pensii private, iar populatia prezinta un mai mare interes acestui sistem de pensii, a declarat presedintele ING Romania, Bram Boon.
Angajatii cu varsta pana in 45 de ani se pot decide pana la 4 noiembrie inclusiv pentru ce fond de pensii administrat privat opteaza pentru a-si depune cele doua procente din salariul brut, care acum merg catre bugetul de stat.
De ieri s-a dat start în procesul de aderare la fondurile de pensii administrate privat - pilonul II.
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, marti, fondurile de pensii obligatorii (Pilonul II) administrate de AG2R Fond de Pensii, Marfin Fond de Pensii si MKB Romexterra Fond de Pensii, a anuntat autoritatea de reglementare.
Romanii care cotizeaza la sistemul public de pensii nu mai traiesc sa incaseze toata suma cotizata. Fiecare angajat cotizeaza putin peste 20% din salariu la sistemul de pensii. Statul incaseaza banii timp de 35 de ani.
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Astfel, potrivit presedintelui ING Asigurari de Viata, Bram Boon, autoritatile ar fi trebuit sa promoveze mai intai pensiile private obligatorii in contextul in care contribuabilii romani au nevoie de o perioada de "familiarizare" cu notiunea de pensii private.
Administratorii de fonduri de pensii private obligatorii sunt obligati sa ofere informatii despre activele personale si situatia fondurilor atat participantilor la acest sistem, cat si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), arbitrul acestei piete.
120 de societati doljene nu au depus declaratiile nominale la Casa Judeteana de Pensii, deci, contributiile acestora la pensiile administrate privat (pilonul II) nu au fost virate pâna ieri.
Legea 119 face referire la urmatoarele categorii de pensii speciale: ... pentru pensiilor militari, termenul de recalculare a fost sfarsitul lui decembrie 2010, iar pentru celelalte pensii, termenul a fost de 31 august 2010. ... Pensiile militarilor au fost recalculate pana in 31 decembrie 2010.
Diferente intre catolicism si ortodoxism Marea Schisma din 1054 este unul dintre cele mai importante evenimente ale religiei crestine, acesta fiind momentul in care Europa se imparte in cele doua mari confesiuni create: ... Va prezentam in acest articol o serie de diferente dintre cele doua confesiuni ale aceleiasi religii:
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
Romanii care vor intra in sistemul de pensii private vor putea beneficia de o pensie de 50% din venitul pe perioada activa, fata de 30% cat este in prezent.
Potrivit Legii pensiilor, prospectul schemei de pensii facultative este documentul care cuprinde termenii contractului de administrare si ai schemei de pensii facultative, titreaza Ghiseul Bancar.
Cu mai putin de doua luni inainte de demararea campaniei de aderare la fondurile de pensii administrate privat, majoritatea angajatilor nu cunosc detalii despre acestea.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
000 de magistrati, cadre militare si alte persoane care primesc pensii in baza legilor speciale vor fi recalculate, astfel incat cuantumul acestora sa fie egal cu valoarea contributiei, a declarat marti, la Guvern, consilierul premierului pe probleme sociale, Mihai Seitan.
In total, cinci milioane de pensii vor fi recalculate. De asemenea, ministrul a explicat ca nicio pensie nu va scadea.
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Mai platim la stat indirect TVA si accize, atunci cand cumparam produse si servicii. GdS va prezinta unde se situeaza Romania in randul tarilor din Europa cand vine vorba despre contributii sociale.
google-analytics.com