Cautare

226 de rezultate pentru "camelia" (2.67 secunde)
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Realizata in anul 1884, vila Camelia este in grija actualilor proprietari de trei generatii, insemnand peste 75 de ani de traditie. ... Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Nutritionist Camelia Olteanu) Oul reprezinta cel mai complet aliment, continand toate substantele necesare organismului. ... In plus, in oua raportul dintre colesterolul rau si cel bun este perfect echilibrat, explica pentru Ziare.com nutritionistul Camelia Olteanu.
Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie.
Horoscop 7 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. ... Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. ... Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale si fata de fiica liderului PC, Camelia Voiculescu, si fata de Mihai Lazar, presedintele Consiliului de administratie al SC Grivco SA.
In acelasi dosar s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Camelia-Rodica Voiculescu (fiica lui Dan Voiculescu) si fata de Mihai Lazar (presedintele Consiliului de Administratie al SC GRIVCO SA), pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Camelia Plesca, consilier local la Primaria Medgidia a declarat ca nu intelege atitudinea unor colegi care nu vor sa ofere sprijin in aceasta problema si considera atitudinea lor, cu referire indirecta la consilierul Marian Iordache, drept fatisa si netemeinica.
Consilierul Camelia Plesca a propus un amendament la acest punct de pe ordinea de zi in care propunea procedura si criteriile de acordare a acestor facilitati fiscale sau ajutoare banesti in valoare de 100 de RON pentru persoanele cu handicap.
Camelia Ciobotaru (foto) a aflat ieri de la presa ca accesul in institutia pe care o coordoneaza de putin timp se face pe baza de cartela. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP.
Cu toate ca directorul Directieri de Sanatate Publica (DSP) Constanta, dr. Camelia Ciobotaru (foto), a declarat in luna martie a. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP. (Alexandra VASILE)
Camelia Ciobotaru (foto), dr. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP. Totodata, dr. Catalin Grasa a confirmat ca s-a inscris pentru functia de director coordonator adjunct al DSP, iar in perioada urmatoare va trece prin evaluarea comisiei de examinare.
Camelia Ciobotaru (foto), resimte puternic criza financiara, motiv pentru care a inceput sa taie din cheltuielile institutiei pe care o conduce. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP.
Camelia Ciobotaru, care a ramas uimita de informatia adusa de reporterii cotidianului "Replica", cum ca sediul in care Directia Sanitara de Control isi desfasoara activitatea va fi preluat de CJAS. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP, uimita de demersurile CJAS.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. ... "Vom avea un presedinte mult mai disciplinat si mai intelept, dar asta nu inseamna ca nu ne va onora, in continuare, cu greselile sale", a spus astrologul Camelia Patrasconiu.
Solicitarea procurorilor se baza pe faptul ca Samir "este judecat de catre colegii sotiei sale, Camelia Spranceana, judecator la Curtea de Apel Craiova".
În plus, Craiova e si cea mai mare dintre localitati si e destul de dificil“, a precizat Elena Constantin, juristul institutiei care se ocupa de analizarea dosarelor de retrocedare primite de la primarie.Cifrele, încurcate de împartirea pe servicii Problema împartirii dosarelor e reclamata si de sefa Serviciului Registru Agricol si Masuratori Topo din primarie, Camelia Dinu.
google-analytics.com