Cautare

226 de rezultate pentru "camelia" (3.22 secunde)
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Camelia si Corina Voiculescu - 275-300 de milioane de euro Cifra de afaceri a grupului de firme detinut de familia Voiculescu a continuat sa creasca in 2007, ajungand la 360 de milioane de euro.
Camelia Sucu neaga insa ca aceasta achizitie ar fi fost facuta pe filiera politica:
Camelia Ciobotaru (foto) a reusit sa treaca peste "piedicile" sistemului sanitar si sa revina la conducerea DSP in locul dr. ... Camelia Ciobotaru se reintegreaza in functia de director executiv la Directia de Sanatate Publica.
Camelia Voiculescu:
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. ... Realizata in anul 1884, Vila Camelia a pastrat vitraliile si mobilierul din acel an.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia. ... Am trait exact asa la Vila Camelia din Sinaia.
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. ... Deci, sunt niste tranzite astrale rare, care pun niste borne in viata noatra, spune Camelia Patrascanu. ... https://www.antena3.ro/horoscop/horoscop-camelia-patrascanu-tranzite-astrale-rare-si-schimbari-majore-in-urmatorii-7-ani-pentru-469842.html
"In timp ce angajatii de la tipografie puneau in saci buletinele de vot, Camelia Ciocsan, presedintele sectiei 226 semna procesul verbal", declara Maria Andrei.
De exemplu, directoarea Directiei Sanitare Publice de Stat, Camelia Ciobotaru a negat asemenea comportamente atat din partea dansei, dar si din partea altora. ... Camelia Ciobotaru chiar a mai subliniat si faptul ca ea nici macar nu este membru al vreunui partid politic.
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Judecatoarea a afirmat ca, in momentul in care a descoperit ca dosarul nu se mai afla pe lista sa de sedinte, a cerut grefierei Camelia Coman explicatii, in birou fiind prezenta si judecatoarea Surdescu.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. ... Camelia Ciobotaru, directorul DSP.
"Am putea spune ca in ultima vreme am putut constata o usoara crestere a numarului politelor de asigurare pentru bunuri si locuinte, precum si a autoturismelor, dar aceasta este nesemnificativa, de cateva procente”, ne-a declarat Camelia Radulescu, inspector in cadrul unei societati nationale de asigurari.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
persoanele fizice autorizate, întreprinderile familiale si cele individuale, a anuntat purtatoarea de cuvânt a executivului, Camelia Spataru.
Insa, in afara de Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie, o biserica si foarte putin competitiile sportive, turisti nu au ce face in Galati", a explicat Camelia Busuioc, manager a agentia de turism Galtour.
Fiecare astfel de incercare ne intareste", spune Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, intr-un mesaj adresat angajatilor Antenelor. ... Cu sinceritate, Camelia Voiculescu" Camelia Voiculescu se refera, evident, la episodul retinerii de catre Parchet a directorului general al ANTENA GRUP, Sorin Alexandrescu, sub acuzatia de santaj.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
google-analytics.com