Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (3.34 secunde)
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Conform declaratiilor de avere, afisate pe site-ul Primariei Ramnicu Valcea, din 9 mai 2005, atat primarul, cat si viceprimarul detin diferite suprafete de teren, case, apartamente si bijuterii.
Conform unui contract de vânzare-cumparare anexat de depunator, reiesea ca suma de 400.000 de dolari, depusa în numerar, provenea din vânzarea unor bijuterii, tablouri, papirusuri si a altor bunuri de valoare de catre matusa Danei Nastase, pe nume Tamara Cernasov, care avea împuternicire în contul personal al sotiei lui Adrian Nastase deschis la Bank Austria Creditanstalt.
La acestea se adauga un autoturism cumparat in 1998, plus mai multe bijuterii si obiecte de valoare, cateva tablouri si depozite la cateva banci.
detine bijuterii in valoare de 4. 000 de euro in contextul in care are un salariu anual de 48. 000 lei iar sotul sau Liviu Oprescu incaseaza de la Ministerul Administratiei si Internelor un salariu anual de 40.
Acest fenomen a fost explicat prin faptul ca productia de exporturi de bijuterii din China a crescut exponential, ceea ce determina o crestere tot mai mare a bijuteriilor din aur si argint pe piata.
BCR cumpara monede din aur emise in Romania sau in alte state, fragmente de monede, medalii, lingouri si bare, bijuterii si obiecte din aur de minimum 14 karate si benzi din aur dentar.
Cei care au avut ocazia sa viziteze ieri targul au putut vedea ca producatorii au expus haine din piele, incaltaminte, blanuri, artizanat si bijuterii. Standul cu bijuterii a fost printre cele mai cautate.
Craiovenii cauta in special bijuterii mici -pandantive mai ales si cercei", a spus o vanzatoare dintr-un magazin de bijuterii. Cand vine vorba de achizitionarea de haine, craiovenii scot din buzunar oricat, insa ignora hainele groase si se orienteaza catre tinutele de ocazie.
Fiscul vrea sa afle tot ce exista in proprietatea romanilor, de la case si masini, la bijuterii sau animale de rasa scumpe, inclusiv cele de concurs a caror valoare cumulata depaseste 15.000 de lei.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
haine in stil indian, saluri si esarfe, bijuterii si obiecte specifice Indiei. ... avem foarte multe obiecte hand-made, casete de bijuterii intre 35 - 85 de lei, din lemn imbracate in foita de aluminiu sau din sticla.
sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale. ... Puteti achizitiona bijuterii cu cristale, dar si sapunuri hand-made de la magazinul lui Carmen Gherghe, situat pe Bd.
Aici, bucurestenii mai pot face cumparaturi pe ultima suta de metri chiar si pe 24 decembrie, pana la orele 15.00. Puteti gasi de la bijuterii haioase, dar nu neaparat pretioase, cum ar fi:
Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! ... "Am invatat sa fac bijuterii chiar aici, la muzeu!
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers". ... Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 26 - 28 aprilie 2013, interval orar 10.00 - 18.00.
0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
google-analytics.com