Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (3.19 secunde)
real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Evenimentul este sustinut de partenerii media HoReCa., Horeca Insight si Trends HRB si face parte din programul celei de-a doua editii a Saptamanii Bucatariei Italiene in Lume care va avea loc in perioada 20 - 26 noiembrie 2017 si care include o serie de alte evenimente organizate de actorii Sistemului Italia in Romania.
Noutatile sunt mai ales la capitolul “bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si de cult, colectii de arta si numismatica, a caror valoare depasesc 5.000 de euro“.
Comertul cu bijuterii "la negru" depaseste 70% din piata totala a bijuteriilor din Romania. ... "Comertul subteran cu bijuterii de toate tipurile depaseste cu mult 70% din piata totala a bijuteriilor din tara noastra".
Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up. ... Linia de bijuterii Thea are ca semn distinctiv semnele ebraice elad, uniune de litere din testamentul Kabbalah, a caror semnificatie si insiruire reprezinta protejarea si respingerea energiilor si fortelor negative.
Evenimentul s-a inscris in programul celei de-a noua editii a Festivalului Italian si are ca scop promovarea vinurilor si a produselor alimentare in Romania si in acelasi timp apropierea consumatorilor romani de gusturile si aromele italiene.
Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii. "Imoportam bijuterii din argint din Thailanda!
Unimpresa, Asociatia Intreprinderilor Italiene din Romania, membra ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania), care astazi numara peste 700 asociati, cu peste 130.000 angajati si care in iulie 2005 a fost recunoscuta drept "patronat", intra oficial in sistemul Confindustria, cea mai importanta confederatie europeana ce reprezinta societatile producatoare de bunuri si servicii, cu organizare industriala, din Italia.
La eveniment au fost prezenti si numerosi reprezentanti ai principalelor institutii italiene prezente in Romania: Presedintele Confindustria Romania - Luca Serena, Directorul General al Institului Italian de Comert Exterior - Mario Iaccarino, Presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania - Guglielmo Frinzi, dar si ai institutiilor romanesti:
• In 3 iulie, doua persoane inarmate cu o sabie si care purtau cagule pe fata au patruns intr-un magazin de bijuterii din Navodari, unde i-au amenintat pe angajati si de unde au furat bijuterii in valoare de 15.000 de lei, dupa care au fugit.
Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru. ... Exista retele bine organizate care aduc direct pe tejgheaua vanzatorului bijuterii din aur in cantitati de sute de kilograme la fiecare transport.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei. ... bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Evenimentul s-a desfasurat simultan in 26 de Tari Europene, unde isi au sediul Camerele de Comert Italiene. Momentul central l-a constituit legatura tip videoconferinta cu toate Camerele de Comert Italiene din Europa, coordonata si dirijat direct din Italia cu Camera de Comert din Salerno.
Joi, 5 mai, la sediul Confindustria Romania a avut loc o intalnire intre exponenti de seama ai economiei romanesti si italiene.
peste 12 milioane de cetateni italieni au votat in favoarea republicii si 10 milioane in favoarea monarhiei, astfel Curtea Suprema a proclamat nasterea Republicii Italiene. ... In urma acestor rezultate, Curtea Suprema a proclamat nasterea Republicii Italiene.
Potrivit legii, parlamentarii sunt obligati sa depuna anual declaratii de avere si sa si le reactualizeze ori de cate ori dobandesc bunuri noi, cum ar fi terenuri, masini, bijuterii sau imobile.
Deputatii si senatorii s-au vazut nevoiti sa-si suflece manecile si sa completeze noile formulare care trebuie sa contina date despre bijuterii, conturi, case si, in premiera, despre afacerile pe care le-au derulat cu statul.
Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
google-analytics.com