Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (6.71 secunde)
Noi am avut un partener comercial, o companie de bere anul acesta, cei de la Media Pro Pictures, care au suportat toate costurile de organizare pentru evenimentul MTV Days, s-au asociat cu un alt advertiser", a spus Mocanu in fata Comisiei de ancheta.
Au primit, ce-i drept, un brat de felicitari si scrisorele de la sefii de la Bucuresti si institutiile statului, iar din banii de buzunar au putut ciocni o bere intre ei.
Cat despre acea naveta de bere, nu este a mea, nu eu am adus-o. Echipa de fotbal din comuna a adus-o si vicele stia de ea.
se va organiza, probabil, o petrecere la unul dintre restaurantele preferate, cu mici si bere din belsug, cu dansuri tiganesti si poate si cu unele manele consacrate (la urma-urmelor, Strauss, la vremea lui, era si el un fel de manelist, dar mai neamt, ca sa zic asa?).
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
Cat a urcat acciza la bauturi si tutun Au aparut accize si pentru bauturile fermentate (altele decat vin si bere).
Schimbau creveti contra bere. Autoritatile din Myanmar ii alungasera pe apa. Ii epurasera putin. Se saturasera de ei. La fel cum s-a saturat si domnul Sarkozy.
"Vad in Parlament, ba ca reduc TVA, ba reducerea cotei unice, ba ca nu stiu ce scutiri vor pentru fabricute de bere.
Ba ca reduc TVA-ul cand n-ai bani sa platesti profesorii si medicii, ba ca ieri au votat prin Senat reducerea cotei unice de la 16% la 10%, cand n-ai bani de pensii, trebuie sa iei bani din bugetul de stat sa dai la pensii, ba ca nu stiu ce scutiri vor pentru nu stiu ce fabricute de bere - m-am trezit cu legea la promulgare.
Cei mai creativi dintre voi primesc o bere virtuala! PS: stiu, maximum!
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Sper ca, de data asta, pensionarii sa se simta jigniti ca le dai galeata electorala cu doi mici si o bere, ca sa voteze cum vrei matale.
Sper ca, de data asta, pensionarii sa se simta jigniti ca le dai galeata electorala cu doi mici si o bere, ca sa voteze cum vrei matale.
"Un capitol aparte sunt intoxicarile sistematice care apar pe net care sunt sondaje prefabricate, desene animate, care au procentaje nascocite la un pahar de bere", a declarat Traian Ungureanu.
Mai mult, stimati colegi, toate aceste miscari de trupe se petrec in fum de mici si printre pahare de bere, toate inchinate in cinstea unui partid care tocmai a implinit o frumoasa varsta.
Si a spus dl Orban ca la masa negocierilor cu presedintele Putin si in special cu diplomatia rusa nu poti sti la ce sa te astepti, doar la Parlamentul European isi spun unii altora HELLO ANGELA, HELLO FRANCOIS, de parca toti sunt prieteni de bere.
A crescut, de asemenea, cu aproximativ 40% si cantitatea de piine, bere si cherestea produse in judet. in mod cu totul surprinzator, tinind cont de recolta foarte buna de griu de anul trecut, a scazut cu 85,4% cantitatea de faina de griu produsa in judetul Satu Mare.
Producatorii de bere au anuntat deja o majorare de 8%, iar brutarii si macelarii au si ei in vedere scumpirea produselor.
Vor fi reglementate, potrivit actului normativ, pietele a 16 produse agricole cum ar fi cerealele, oleaginoasele, sfecla-de-zahar si zahar, cartof, legume-fructe, struguri, must, vin, cereale pentru bere, hamei.
La fel si BERE ALUTUS SA cu datorii neachitate catre bugetul de stat in valoare de 2.798.688 de lei, catre bugetul asigurarilor sociale de stat in valoare de 840.447 de lei, catre bugetul asigurarilor de somaj in valoare de 58.151 de lei si catre bugetul asigurarilor de sanatate in valoare de 98.134 de lei.
google-analytics.com