Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (2.93 secunde)
Mai mult, 35 de familii de pensionari nedeplasabili din localitate au primit, din partea PNTCD Mangalia pachete cu alimente de baza - ulei, faina, carne, zahar, orez, malai, bere si dulciuri", ne-a declarat presedintele PNTCD Constanta si coordonator politic zonal al partidului, Liviu Scarlat.
Desi campania electorala a debutat in "dulcele stil clasic", cu petreceri cu mici si bere la care atmosfera a fost intretinuta de artisti precum Maria Ciobanu, Petrica Matu Stoian, Iulia Dragomir sau Neta Soare, politicienii au inscris si la capitolul "brevet de campanie".
Deputatul PRM, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri ca mai multi senatori si deputati ai partidului sau ii vor da in judecata pe presedintele Traian Basescu si pe fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, pentru acuzele facute impotriva parlamentarilor atunci cand s-a discutat proiectul de lege referitor la sprijinirea producatorilor autohtoni de bere.
Dupa toate probabilitatile, strategia va da roade, pentru ca in ciuda opintelilor cu iz de mici si bere ale PSD, vointa populara pare a da glas unei sustineri covarsitoare lui Basescu.
O alta a constituit-o Legea berii, care prevedea scutirea de la plata datoriilor catre stat a micilor producatori de bere.
Sarbatoarea democratilor a continuat in parcul Nicolae Balcescu, unde s-au consumat mititei, bere si gulas in acompaniamentul tromboanelor ansamblului "Zece prajini".
Astfel, reprezentantii in teritoriu ai acestor partide au reusit sa reduca drastic din cheltuielile de campanie electorala deoarece alaturand sediul barului au acces permanent si gratuit la barometrul politic local (adica nu mai au nevoie de angajarea vreunor profesionisti intr-ale sondajelor), iar campania se poate desfasura in cele mai bune conditii, alegatorii avand acces la bere (la tara berea e bautura de boier, tuica la PET fiind regina!), iar pentru distrarea acestora nu mai este nevoie de vreun artist de renume local sau national deoarece exista CD-uri cu manele, bineinteles ascultate in incinta locatiilor respective cu certificare de copyright
"Eram intr-un local cu niste prieteni la o bere si sa luam masa.
Ulterior s-a dovedit ca persoana in cauza a lipit in mod intentionat un pliant cu sigla unei marci de bere pe buletinul de vot, lucru care nu contravine legii.
Atat de ingaduitori, incat la un moment dat, din cauza caldurii, probabil, consilierul PSD Ionel Marcus a inceput sa savureze cu pofta dintr-o bere pe care si-a scos-o din geanta diplomat.
De unde la fabrica de bere la care lucram ca merciolog aveam vreo 2.000 de lei pe luna, ca parlamentar m-am trezit cu un salariu de vreo 40.000 de lei.
Acesta a tinut sa accentueze, in acelasi context, faptul ca aeroportul din Tulcea, care nu are avioane, seamana cu un "bar fara bere", iar aceasta situatie trebuie schimbata pentru a putea atrage turisti.
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
Este vorba de bere, vin, tutun, energie electrica, iahturi si ambarcatiuni care depasesc opt metri. Vom ajunge iar, ca pe timpul lui Ceausescu, ca sa fie un lux o ceasca de cafea?
Urmeaza ca in prima sedinta a CJC sa fie vacant postul, iar apoi urmatoarea persoana din lista PD-L pentru Consiliul Judetean sa fie validata, in cazul de fata fiind vorba despre Dionisie Culetu (fost director al fabricii de bere Malbera).
Ajungem in parcul Izvor, dupa care va fi concert pana seara, multa bere, mici si cred ca si fotomodelele trebuie sa fie prezente acolo, fie ca vand, fie ca cumpara mici, iar partidul nostru e un partid deschis", a declarat Vanghelie.
000 de mici, tochitura romaneasca si friptura, care vor fi stropite cu multa bere si cafea in mod gratuit. Pentru eveniment s-au estimat aproximativ 700 de milioane lei vechi, iar mititeii au fost din partea unor sponsori din Constanta.
"Daca George Cojocaru ar vrea sa treaca de la PD-L la PSD", a spus, la un pahar de bere si un mic, consilierul local PSD din Murfatlar, Stere Halep.
Dupa o jumatate de ora de discursuri si promisiuni electorale, intregul alai a fost invitat la mici si bere, iar copiii au rasuflat usurati ca nu mai trebuia sa suporte caldura inabusitoare.
Eu personal sunt de acord cu acest proiect si tot ce am facut in cadrul Comisiei a dovedit ca sunt intre cei care fac lucrurile sa mearga. Merit o bere!", a afirmat Eugen Nicolicea. (L. R. )
google-analytics.com