Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (8.08 secunde)
Nu trebuie sa-l revoc pentru ca m-am suparat aseara pe el la o bere sau pentru ca nu imi mai plac ochii lui”
Pentru ca e vara si e cald si nimeni nu ar avea chef de vreo instruire fara sa tina in mana o bere rece, asezat comod pe "malul" unui bazin, consilierii judeteni au fost de acord cu utilizarea fondului de rulment al Consiliului Judetean pentru refacerea bazinului de apa de la Centrul de instruire Boghis.
Patru lei noi, scosi de mai marele romanilor din bancomat, au fost folositi de acesta pentru a-si cumpara o bere, iar restul i-a dat mamei sale deoarece "il cam incurcau”.
Dar, hai, ca dupa aia mergem si bem o bere, eu nu va sunt dusman. Vedeti ca de multe ori va sustin.
Mihai Georgescu, Bere Gratis: Noi am fost prima formatie care a cantat la Cronica Carcotasilor. Era un platouas mic. Era o comunicare intre Huidu si Gainusa si cam atat.
De ce scriu eu pe gratis (ma costa in schimb administrarea) de doi ani un text pe cristoiublog.ro in fiecare zi, in loc sa merg la o bere sau la o taiere de mot?
Mare pacat ca acest loc atat de important candva a devenit locul de pelerinaj al multor manelisti, proprietari de barci care profaneaza situl cu sticle de bere, PET-uri si alte gunoaie.
Ne-am oprit undeva langa Gara de Nord si am baut in masina cate-o cutie de bere in cinstea noastra si-a revistei noastre.
Pentru politicienii zilelor noastre, unde nu a fost sa fie rost de un mic sau o bere (ca in cazul Zilelor comunei Gradina), lucrurile au decurs...
Pe strada Manastirea Vlad Tepes, masinile raman sub supravegherea unui amator de chilipiruri care-ti arata unde sa parchezi, nesfiindu-se sa ceara 3 lei "pentru o bere".
Sunt miscat de faptul ca spiritul Craciunului este adus de cola, fast food si bere.
Pe aceeasi scena vor urca mai multi artisti nationali, printre care si Taxi, Bere Gratis, Mihai Margineanu, Antonia, Vunk si ROA.
Portul Tomis va fi gazda generoasa atat a unor artisti de muzica usoara, precum Cristina, Nico, Andra si formatiile Bere Gratis, Directia 5, cat si a unor manifestari traditionale ale etniilor conlocuitoare.
din America profunda, din America rurala si a oraselelor de tipul Twin Peaks, de la fermele din Midwest, de la red-necks, soferii de trucks si de pe stadioanele de baseball unde obezii beau bere si mananca hamburger si popcorn (nu e nimic peiorativ in aceasta descriere), a rabufnit miscarea Trump, care a maturat sistemul.
Ma tinea mereu acasa, dar el avea voie sa iasa la bere cu baietii si sa vina beat la ora trei.
Alina Turcitu) Daciotul Iulian Angheluta si-a dat demisia din publicitate pentru doua luni sabatice in Mongolia Poate unora le place sampania fina servita in vacanta la un restaurant frumos, dar el unul, zice, oriunde s-ar afla prin lume, il cauta pe localnicul firesc din mahala, sa se bucure impreuna in batatura lui de-o bere locala si de-o mancare traditionala facuta de nevasta-sa.
Te poti delecta insa cu un pahar de vin sau cu o bere. Glicemia normala te fereste de complicatii Daca nivelul zaharului din sange nu poate fi mentinut in limitele normale, pot sa apara multe complicatii.
Mai marii PSD-ului au pus marti seara tara la cale, intr-un restaurant de lux din Bucuresti. Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a convocat pe deputatii si senatorii social-democrati prin urmatorul SMS:
"Manifestarea este facuta pentru ca oamenii sa uite si ei macar cateva momente de grijile si nevoile de zi cu zi", a declarat Schreter. Autoritatile sustin ca au pregatit si surprize, multi mici si bere si un impresionant foc de artificii.
Vom face port la Mamaia, ca sa vina bogatasii pesedisti cu barca pana pe plaja, in privirile hamesite ale cetatenilor obisnuiti, care vor plati sa intre in statiune si vor da jumatate de salariu pe o bere.
google-analytics.com