Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (4.96 secunde)
in Grand-Place se gasesc terase sic, unde va veti putea trage sufletul sorbind dintr-o bere traditionala apreciata in intreaga lume.
Se pare ca anul acesta a fost unul benefic pentru producatorii si comerciantii de bere, deoarece consumul a explodat pe perioada acestei veri. In urma statisticilor efectuate, se arata ca consumul de bere a crescut cu 23% fata de cel din sezonul precedent.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Si bratarile simple, cu preturi intre 35 - 130 RON (din smarald), 60 RON (din turmalina) si 35 RON (din granat) au mers foarte bine", ne-a spus Iulian Bere.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Un TIR cu bere care s-a rasturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanti la trafic umplerea portbagajelor cu alcool gratis. ... Din primele informatii, se pare ca soferul unui TIR, incarcat cu lazi de bere, a pierdut controlul masinii si aceasta s-a rasturnat.
"Verzii" galateni vor sa-i desfiinteze pe cei care, pentru a stringe voturi, fac "pomeni" cu mici si bere in timpul campaniilor electorale. "Partidele obisnuiesc sa-si cistige voturile dind mici si bere oamenilor.
Legea berii, restanta din legislatura trecuta Unul dintre cazurile cele mai elocvente de tergiversare a procesului de legiferare a fost controversata Lege a berii, prin care micii producatori de bere primeau anumite scutiri de taxe si impozite, precum si anularea datoriilor acumulate la bugetul de stat incepand din 2003.
Legea berii, restanta din legislatura trecuta Unul dintre cazurile cele mai elocvente de tergiversare a procesului de legiferare a fost controversata Lege a berii, prin care micii producatori de bere primeau anumite scutiri de taxe si impozite, precum si anularea datoriilor acumulate la bugetul de stat incepand din 2003.
Baloane, hartie creponata, sclipici, sticle de bere, chistoace, coji de portocale, confetti, mancare si fum de tigara. ... Sticle de bere sparte, chistoace, coji de portocale si confetti se asterneau imbacsite la picioare, inabusind cu ura pardoseala de marmura.
Conform evaluarilor existente, la Primaria Culciu patru grajduri ar costa cit o lada de bere Grajdurile atribuite in baza H.G. ... Deci, la un calcul mai simplu, patru din cele cinci grajduri in cauza costa la un loc cit o lada de bere.
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Avem si casete din lemn pictate de sora mea, Gabriela Vlad", ne-a spus Carmen Bere.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
La Beraria H vor exista 15 tipuri de bere. ... Aici nu conteaza ce bere bei, ci cate beri bei", a declarat Vlad Dumitru. Cea mai ieftina bere va fi 7 lei.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival.
Cu alte cuvinte, o prajitura mica dauneaza mai putin decat o halba de bere. ... Nu degeaba este renumita expresia "burta de bere". Biologic, procesul de crestere a "burtii de bere" are loc in felul urmator:
sucuri (Cola si un fel de cico, exact ca in vremea copilariei ceausiste), bere Mythos la sticla.
google-analytics.com