Cautare

585 de rezultate pentru "berceanu" (6.56 secunde)
Acesta este Radu Berceanu. ... Cine sunteti dumneavoastra, domnule Radu Berceanu? ... Radu Berceanu: ... In loc de "hai, domnule sa-l punem pe Berceanu, ca e un baiat valabil, nu ne creeaza probleme", intotdeauna s-a zis: ... Radu Berceanu: ... Radu Berceanu:
Firmele senatorului Radu Berceanu nu si-au depus în ultimii ani bilanturile contabile la Registrul Comertului.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu.
Declaratiile taioase ale premierului Calin Popescu Tariceanu si-au gasit replica democrata la sfarsit de saptamana la Craiova, prin vocea senatorului PD Radu Berceanu.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
Comisia insarcinata cu anchetarea faptelor presedintelui Traian Basescu este contestata de liderul democrat Radu Berceanu si de deputatul peledist Horatiu Buzatu.
Berceanu: ... Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Asa afirma reprezentantii Aliantei, in cazul in care propunerile pentru noul Guvern vor trece de votul parlamentarilor PSD, PC si UDMR, premierul desemnat de Traian Basescu, precum si cabinetul sau, isi vor da demisia de cite ori se va impune Noul prim-ministru care urmeaza a fi desemnat de presedintele Traian Basescu va fi tot Calin Popescu Tariceanu, a declarat, ieri, senatorul de Dolj Radu Berceanu.
In replica, Opozitia vrea capul lui Berceanu, cel care, conform intelegerii dintre PNL si PD, ar urma sa fie candidatul Aliantei pentru aceasta functie. ... Primul semnal il da senatorul Radu Berceanu, cel care, conform intelegerii dintre PNL si PD, este candidatul Aliantei pentru functia de presedinte al Senatului.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Radu Berceanu a declarat ieri ca daca liderii PNL nu ar avea "capul incetosat de ura fata de PD si fata de Traian Basescu" si ar accepta alegerile anticipate, Alianta D.A.
El a mentionat ca mai multi membri ai conducerii liberale solicita demisia din Guvern a ministrului PD al Transporturilor, Radu Berceanu.
Ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu, continua seria atacurilor indreptate impotriva predecesorului sau liberal, Ludovic Orban (foto).
Berceanu da vina pe predecesorul lui Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri pentru GdS ca, "daca dorim sa aflam cum a fost posibil sa se intample asa ceva, trebuie sa-i intrebati pe cei care au facut aceste lucruri.
Proaspat inscaunat in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a promis in fata sefului statului ca prioritatile sale vizeaza contractele legate de infrastructura rutiera si dezvoltarea turismului.
Ministrul democrat al transporturilor, Radu Berceanu, si cel al muncii, Gheorghe Barbu, au anuntat ieri ca se retrag din comisia de privatizare a societatii, dupa ce presedintele Traian Basescu criticase joi prezenta ministrilor in comisiile de privatizare.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (foto), a afirmat ieri ca in PDL si in coalitia de guvernamant nu exista probleme, doar in PSD, si spune ca lui Liviu Dragnea care, in sedinta CExN al PSD de vineri, l-a numit "tampit", ii "este greu" sa il jigneasca.
Radu Berceanu a spus, in plenul Senatului, ca unele afirmatii din motiunea "Transporturile in Romania, trase pe dreapta de guvernarea de aceeasi orientare", initiata de PSD sunt confuze, abordate superficial si chiar incorect.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... In schimb, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, care s-a aflat ieri-dimineata pentru aproximativ o ora la Palatul Victoria, ar urma sa fie mentinut in functie, au declarat sursele citate.
Berceanu: ... Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.
google-analytics.com