Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (2.82 secunde)
Acesta este Radu Berceanu. ... Cine sunteti dumneavoastra, domnule Radu Berceanu? ... Radu Berceanu:
Informatia a fost oferita ieri de presedintele Partidului Democrat, Emil Boc, acesta precizand ca l-a informat in acest sens si pe presedintele Traian Basescu.
"Rectificarea bugetara este mai mult decat necesara pentru ca trebuie sa aduca bugetul public in parametrii de stabilitate economica, chiar in perioada de criza", a subliniat Pogea, la dezbaterea de catre plenul parlamentului a OUG de rectificare bugetara pe 2009.
Firmele senatorului Radu Berceanu nu si-au depus în ultimii ani bilanturile contabile la Registrul Comertului.
Voci din PD afirma ca amanarea s-a datorat campaniei declansate de Radu Berceanu in favoarea sa. Concret, se spune ca, desi Gheorghe Pogea - director general la firma lui Videanu, Marmosim S.A.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu.
Declaratiile taioase ale premierului Calin Popescu Tariceanu si-au gasit replica democrata la sfarsit de saptamana la Craiova, prin vocea senatorului PD Radu Berceanu.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
Ministrul finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat ieri ca masurile anticriza, realizate in urma consultarii mediului de afaceri, nu sunt "batute in cuie", iar guvernul isi propune sa isi coordoneze masurile de relansare a economiei cu cele luate la nivel european.
80% din firme ies pe pierdere ca sa nu-si plateasca darile catre stat. Aproape 80% dintre societatile romanesti declara pierderi duble fata de profit pentru a nu-si plati datoriile catre stat, creandu-se astfel o concurenta neloiala fata de celelalte firme, a declarat ieri ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea.
Comisia insarcinata cu anchetarea faptelor presedintelui Traian Basescu este contestata de liderul democrat Radu Berceanu si de deputatul peledist Horatiu Buzatu. Acestia sunt de parere ca alegerea conservatorului Dan Voiculescu in fruntea comisiei ridiculizeaza intregul demers, dar si institutia parlamentului.
Berceanu: ... Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (foto), a afirmat ieri ca in PDL si in coalitia de guvernamant nu exista probleme, doar in PSD, si spune ca lui Liviu Dragnea care, in sedinta CExN al PSD de vineri, l-a numit "tampit", ii "este greu" sa il jigneasca.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Conducerea PNL considera ca "explicatiile confuze ale ministrului Gheorghe Pogea confirma, inca o data, ca cererea PNL ca acesta sa fie demis sau sa isi dea demisia de urgenta este fundamentata".
Vicepremierul Gheorghe Pogea s-a aflat ieri la Centrala Nuclearo-Electrica de la Cernavoda, unde a vizitat atat CNE Prod (Unitatea I), cat si CNE Invest (Unitatea II si celelalte reactoare aflate in stadii incipiente de executie).
Oficialii sai sustin ca impozitul este o masura corectiva si nu reprezinta o crestere a fiscalitatii.
Asa afirma reprezentantii Aliantei, in cazul in care propunerile pentru noul Guvern vor trece de votul parlamentarilor PSD, PC si UDMR, premierul desemnat de Traian Basescu, precum si cabinetul sau, isi vor da demisia de cite ori se va impune Noul prim-ministru care urmeaza a fi desemnat de presedintele Traian Basescu va fi tot Calin Popescu Tariceanu, a declarat, ieri, senatorul de Dolj Radu Berceanu.
In replica, Opozitia vrea capul lui Berceanu, cel care, conform intelegerii dintre PNL si PD, ar urma sa fie candidatul Aliantei pentru aceasta functie.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
google-analytics.com