Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (3.06 secunde)
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Pentru a concretiza simpatiile dintre Putere si Opozitie, in contextul schimbarii presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, senatorii Radu Berceanu (PD) si Mircea Geoana (PSD) si-au facut dedicatii muzicale prin intermediul presei. Presedintele PD Dolj, Radu Berceanu, a anuntat sambata ca PSD a adoptat un nou imn electoral.
Radu Berceanu, fost membru al PCR, a spus ca dosarul sau de urmarire are aproximativ 300 de pagini si ca va fi publicat si pe Internet in cateva zile.
PD ramane in continuare la guvernare, in pofida incercarilor premierului de a exclude democratii de pe lista partidelor consultate in momentul luarii unei decizii, a declarat transant ministrul democrat al Transporturilor, Radu Berceanu.
Senatorul PDL Radu Berceanu si-a anuntat, duminica, demisia din functia de vicepresedinte al Senatului si din cea de parlamentar de Dolj, motivand ca doreste sa se ocupe de campania electorala, el fiind candidatul PDL Dolj la sefia Consiliului Judetean.
Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat miercuri ca PDL vrea sa aiba premierul viitorului Executiv si sa fie partidul "numarul unu" la guvernare, iar partenerul de alianta sa fie rezonabil "in ceea ce priveste impartirea responsabilitatilor".
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri ca nu este obligatoriu sa fie disponibilizati angajatii de la CFR, ci trebuie ca sindicatele sa vina cu propuneri de reducere a costurilor, personal preferand sa taie din miile de salarii de peste 15.000-20.000 de lei.Ministrul transporturilor nu participa la negocierile cu sindicatele CFR, precizand ca a delegat aceasta sarcina unui grup de negociere.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu (foto), a numit, marti, membri PD-L la CFR Infrastructura si CFR Calatori, ignorand intelegerea cu PSD, au declarat surse guvernamentale.
La fel, ar fi bine sa decidem si in legatura cu persoana care isi va asuma aceasta raspundere", a precizat, intr-o conferinta de presa, liderul UDMR.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca l-a demis pe directorul general al Aeroportului International Henri Coanda Otopeni, Sorinel Ciobanu, pentru ca a considerat ca PSD nu-l mai sustine. Berceanu a explicat ca PSD "nu si l-a mai asumat".
Surse democrat liberale au declarat ca intalnirea lui Emil Boc cu deputatii PD-L a fost extrem de tensionata si a vizat nemultumirile parlamentarilor la adresa actualei conduceri a partidului.
Social-democratii sustin ca ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dat dovada de incompetenta timp de mai bine de un an, in care a condus ministerul, si modul in care a coordonat lucrarile la constructia autostrazii Comarnic-Brasov.
Politicieni versati, doi dintre cei trei grei ai PDL, Videanu si Berceanu sunt constienti ca pot fi printre primii sacrificati in toamna, la viitoarea remaniere, si de aceea privesc cu speranta spre PNL.
Berceanu: ... Doar cu UDMR si UNPR. "Vrem schimbarea", au spus mai multi membri ai organizatiei PDL Arges, la intalnirea dintre echipa Blaga si organizatia teritoriala. ... Cel mai dur a fost Radu Berceanu. ... Adica nu e bun pentru Guvern, dar e bun pentru partid?, a intrebat Berceanu.
Ministrul Radu Berceanu a caracterizat situatia de la DAEWOO drept "foarte incalcita", precizand ca societatea are importante litigii de natura comerciala.
Dupa ce a fost criticat din toate partile de analistii imobiliari, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Radu Berceanu, a ajuns la concluzia ca proiectul privind Legea chiriilor trebuie schimbat, intrucat nu este fezabil.
3.700 de angajati ai celor trei companii CFR vor fi pensionati fortat, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa intalnirea de astazi cu sindicatele. ... O alta măsura vizeaza reducerea sporurilor si primelor echivalentul a inca 4.000 de persoane.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca ar putea scoate la privatizare CFR Marfa la finalul anului viitor. "Solutia pentru CFR Marfa este pregatirea pentru privatizare si, probabil, undeva la sfarsitul anului viitor - privatizarea.
Berceanu a gasit solutia: ... Accesul pe autostrazile din Romania se va face numai pe baza de taxa, a declarat ieri, la Calafat, ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Boagiu devine Berceanu 2 al autostrazilor:
google-analytics.com