Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (2.68 secunde)
Radu Berceanu a declarat ieri ca daca liderii PNL nu ar avea "capul incetosat de ura fata de PD si fata de Traian Basescu" si ar accepta alegerile anticipate, Alianta D.A. ar obtine singura majoritatea in Parlament si ar putea fi evitate UDMR si PC.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a acuzat ieri Partidul Democrat si pe presedintele Traian Basescu ca vor caderea premierului Calin Popescu-Tariceanu. El a mentionat ca mai multi membri ai conducerii liberale solicita demisia din Guvern a ministrului PD al Transporturilor, Radu Berceanu.
Ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu, continua seria atacurilor indreptate impotriva predecesorului sau liberal, Ludovic Orban (foto).
Obiectivul principal al contractului este pregatirea pentru finantarea din fonduri de coeziune a lucrarilor pe sectiunile Brasov - Sighisoara, Sighisoara - Coslariu si Coslariu - Simeria, informeaza Ministerul Transporturilor (MT), dar pe langa acestea mai era prevazuta realizarea unor studii de fezabilitate pentru liniile de cale ferata Craiova - Calafat si Predeal - Brasov.
Primarul pesedist al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si-a luat in serios rolul de presedinte executiv al PSD Bucuresti, functie pe care a capatat-o recent. El a atacat ieri tot ce misca in tabara Puterii, ba chiar a tras si pe alaturi, criticand un coleg de partid.
Proaspat inscaunat in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a promis in fata sefului statului ca prioritatile sale vizeaza contractele legate de infrastructura rutiera si dezvoltarea turismului.
Ministrul democrat al transporturilor, Radu Berceanu, si cel al muncii, Gheorghe Barbu, au anuntat ieri ca se retrag din comisia de privatizare a societatii, dupa ce presedintele Traian Basescu criticase joi prezenta ministrilor in comisiile de privatizare.
Radu Berceanu a spus, in plenul Senatului, ca unele afirmatii din motiunea "Transporturile in Romania, trase pe dreapta de guvernarea de aceeasi orientare", initiata de PSD sunt confuze, abordate superficial si chiar incorect.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
Berceanu: ... Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.
Berceanu: ... Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.
Dupa ce in ultimii ani lucrarile de constructie a mult-asteptatelor autostrazi romanesti au trenat, fie din cauza unor neintelegeri intre autoritati si constructori, fie chiar din motive de clientela politica, iata ca Guvernul pare a se dezmetici si gaseste ca realizarea unor autorute moderne este strict necesara in conditiile integrarii.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
Companiile care au autoturisme nu vor mai beneficia de deductibilitate fiscala la cheltuielile cu combustibilii si cu intretinerea. ... Un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor Publice se pregateste sa dea de pamant cu firmele de leasing, dar si cu societatile care au in dotare parcuri auto impresionante.
Economia s-a contractat cu peste 8% in trimestrul al doilea, iar din discutiile cu Fondul Monetar International (FMI) reiese ca scaderea economiei va fi de 8,4-8,5% in acest an, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
Radu Berceanu (foto) a declarat ieri ca ministrii democrati au fost nemultumiti de anuntul restructurarii Guvernului, pe motiv ca "lucrurile s-au pus intr-o alta lumina decat sunt ele in realitate", referindu-se la faptul ca se vizeaza doar secretarii si subsecretarii de stat.
Democratul Radu Berceanu crede ca PNL si PSD au un plan ascuns potrivit caruia, in scurt timp, va fi prezentat Parlamentului un guvern liberal "de sus pana jos" care sa obtina sustinerea senatorilor si deputatilor.
google-analytics.com