Cautare

36040 de rezultate pentru "be" (2.05 secunde)
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Bucurestenii vor mai vota o data in scurta vreme, pentru a-si alege un nou primar general, in locul lui Traian Basescu, care va fi presedintele Romaniei.
Judecand dupa numarul de mandate obtinute, Aliantei PNL-PD ii va fi foarte greu sa obtina o majoritate parlamentara, necesara investirii unui eventual Guvern promis de noul sef al statului, Traian Basescu, fara a apela la voturile PRM.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Puterea portocalie si-a continuat avansul in Europa de Est, cu victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din Romania, comenteaza “Daily Telegraph“ in editia electronica de ieri.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Presedintia PD va deveni, in scurt timp, tinta unora dintre liderii democrati, dupa ce Traian Basescu va fi nevoit sa demisioneze si din functia de partid, ca urmare a alegerii sale in fruntea tarii.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. Avem Parlament, avem presedinte, dar nu avem Guvern. Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou.
Sala Curtii Constitutionale a fost ieri, la orele pranzului, neincapatoare. Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Borbely, si co-presedintele Aliantei D.A. PNL-PD Calin Popescu-Tariceanu au discutat ieri, la Palatul Parlamentului, pe tema programelor de guvernare ale celor doua formatiuni.
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
google-analytics.com