Cautare

36040 de rezultate pentru "be" (3.47 secunde)
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
PSD are cele mai mari sanse de a forma noul Guvern, avand capacitatea de a incheia aliante si fiind agreat si de Occident.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD.
Cateodata este bine sa nu mai detii o functie prin cine stie ce partid sau o oarecare institutie, ca sa poti spune ce te taie capul, fara a mai fi nevoit sa-ti masori vorbele.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Traian Basescu a declansat o adevarata furtuna pe tema homosexualitatii. El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
google-analytics.com