Cautare

23 de rezultate pentru "be igloo" (4.42 secunde)
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine". ... Acestea pot beneficia, prin intermediul IGLOO, de servicii after-school gratuite pentru copiii lor.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine". ... Acestea pot beneficia, prin intermediul IGLOO, de servicii after-school gratuite pentru copiii lor.
Organizatia Be Igloo vinde apartamente pe care fondul de investitii norvegian Romania Invest le-a achizitionat in ultimii 3 ani, cu un profit de maxim 10% din suma platita atunci. ... Be Igloo nu numai ca supravietuit, dar a si inregistrat vanzari record in ultima perioada.
Igloo media si Designist.ro au pregatit un CONCURS. ... un ghid cu idei pentru vacante petrecute in cele mai frumoase destinatii de la noi din tara, albumul igloo best Conace si Pensiuni din Romania.
Din 1 iulie, Be Igloo a hotarat inceperea programului "Credite Garantate", care presupune acordarea de imprumuturi din banii fondului persoanelor care nu indeplinesc conditii pentru obtinerea unui imprumut bancar.
"E un proiect al Be Igloo si, cu acest prilej, am inceput sa ne diferentiem de ceilalti expozanti. ... Speram sa venim in ajutorul cumparatorilor si acestia sa economiseasca timp", ne-a spus Loredana Albu, Managing Partner la Be Igloo.
Va prezentam pe larg proiectul de restaurare al Hanului Gabroveni in cel mai recent numar igloo: https://www.igloo.ro/habitat/154/
Obiectul parteneriatului dintre cele doua companii il constituie, pe de o parte, finantarea fondului de investitii norvegian cu o prima suma de 1,6 milioane de euro si, pe de alta parte, gasirea de solutii optime atat pentru clientii Romania Invest care au nevoie de finantare cat si pentru clientii Bank of Cyprus care au intentia sa cumpere o locuinta noua si au obtinut finantare, iar Be Igloo, organizatia de vanzari pentru Romania Invest, ii poate ajuta sa gaseasca locuinta de care au nevoie.
acestea vor reprezenta mai mult de 60% din oferta de locuinte de la tIMOn si, pentru ca am adunat alaturi de noi cele mai serioase nume din domeniu, partenerul oficial al targului, Be Igloo, vine sa ne sustina aceasta opinie. ... ' (Nimrod Zvik, Be Igloo).
In martie 2009, in plina criza imobiliara, norvegienii de la Romania Invest infiintau organizatia de vanzari a fondului de investitii, Be Igloo. ... Au fost deja vandute 45 de apartamente," declara Nimrod Zvik, director de marketing Be Igloo.
In Optima si Armonia Titan am vandut 21 de apartamente, iar in My Dream, in Pipera, 8 unitati", a declarat Nimrod Zvik, director de marketing la Be Igloo.
Dintre acestea de neratat sunt voucherul " La TIMON - Oferte speciale fara comision!", disponibil la standul Victoria Consult si discounturi intre 4000 si 40.000 € disponibile la standul Be Igloo doar pe baza biletului de intrare tIMOn De ce trebuie vizitat tiMOn-recordurile toamnei tiMON octombrie 2012 a reusit sa adune 27 de prezente exclusive, ceea ce inseamna ca fiecare dintre acesti 27 de participanti isi vor prezenta ofertele doar in cadrul tiMOn.
Pe langa accesul la cursuri gratuite, toate beneficiarele proiectului, care au copii intre 5-10 ani, au acces gratuit la serviciile de tip after-school oferite Centrul de educatie si ingrijiri Igloo.
Be Igloo este flexibil la modalitati de plata. Organizatia de vanzari pentru fondul de investitii norvegian Romania Invest este singura organizatie de real-estate orientata, in principal, catre oameni.
In primele doua zile de tIMOn s-au vandut un apartament de 3 camere in Lotus Cismigiu, un apartament de 3 camere in Vitan Platinum Towers, 7 apartamente in Ploiesti, un apartament de 2 camere de la Be Igloo, doua apartamente de doua camere in Pipera Citylights, doua apartamente de doua camera in Onix City, o garsoniera si un apartament de doua camere in zona Titan si trei vile la Frumusani prin West Invest si 2 vile in proiectul Gruiu Residence.
Be Igloo a vandut un apartament de 2 camere, a carui tranzactionare se va face cu bani cash, fara credit de la banca sau rate.
Investitia se ridica la circa 220.000 de euro, iar proiectul este o colaborare intre Bioromoil si partenerii sai - BRD Groupe Societe Generale si Gilbarco Veeder Root, alaturi de compania software ITGroup si de proiectantul general Igloo Arhitecture.
9 birouri de arhitectura si urbanism - Re-Act Now Studio, DSBA, Space Syntax, Soare&Yokina arhitecti asociati, IGLOO Architecture, Studio Basar, Astil, Macarie O’looney architects, Republic of Architects si 5 companii de specialitate:
9 birouri de arhitectura si urbanism - Re-Act Now Studio, DSBA, Space Syntax, Soare&Yokina arhitecti asociati, IGLOO Architecture, Studio Basar, Astil, Macarie O’looney architects, Republic of Architects si 5 companii de specialitate:
150 de ansambluri rezidentiale, 15.000 de locuinte, 5000 de oferte exclusive vor fi completate de Cele mai bune 100 oferte de apartamente noi la standul Imobiliarii, Bursa de Imobile, o initiativa ABI care sustine orice vizitator al targului sa-si vanda, schimbe sau "upgradeze" locuinta sau carduri de reducere de pana la 30.000€ la standul Be Igloo.
google-analytics.com