Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.28 secunde)
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank acorda bonusuri la cumparaturile pe card.
In ceea ce priveste privatizarea institutiei, Eugen Radulescu sustine ca ar fi o greseala ca CEC sa fie privatizata o data cu BCR, argumentand ca acest tandem nu este oportun.
Potrivit Guvernului, metoda negocierii cu selectie de oferte prevazuta de acest act normativ instituie un sistem care urmareste mentinerea competitiei pe toata durata procesului de privatizare a BCR.
Banca Comerciala Romana (BCR) va fi vanduta cu mult peste valoarea ei reala, apreciaza experti citati de Deutsche Welle. ... Mai mult decat atat, BCR are „petitori“ cu nume rezonante.
Comisia de privatizare a BCR a hotarat prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana pana la 17 octombrie 2005.
Presedintele BCR, Nicolae Danila, a apreciat ca pe parcursul lui 2006 dobanzile la depozite se vor majora, in timp ce dobanzile la credite vor ramane la aproximativ aceleasi niveluri ca si anul trecut.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un credit de consum cu garantie reala, care permite trageri si rambursari multiple in primii cinci ani, scadenta imprumutului intinzandu-se pana la 20 de ani, se arata intr-un comunicat al bancii, care subliniaza ca acest tip de credit este unic pe piata bancara romaneasca.
Banca Comerciala Romana (BCR) a extins scadenta certificatelor de depozit cu discount la doi ani, pentru care ofera o dobanda fixa la lei de 7,25% pe an, informeaza un comunicat al bancii.
Cinci banci, si anume BCR, Raiffeisen, Bancpost, Finansbank si Banca Romaneasca, au anuntat ca ofera celor care vin sa-si depuna banii la ele dobanzi fixe de pana la 8% pe an pe perioade care ajung chiar si la doi ani, anunta portalul Ghiseul Bancar.
Verificarea legalitatii ajutorului de stat prin care s-au acoperit datoriile Bancorex la momentul fuziunii prin absorbtie cu Banca Comerciala Romana reprezinta una dintre conditiile pe care autoritatile romane trebuie sa le indeplineasca in cadrul procesului de privatizare al BCR.
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Autoritatile romane si Erste Bank au convenit sa prelungeasca cu trei luni data-limita pentru finalizarea privatizarii BCR, stabilita initial pentru 21 iunie, a declarat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Actionarii BCR au aprobat ieri modificarea statutului bancii in forma propusa de AVAS, principala schimbare privind restrangerea majoritatii ridicate de 75% pentru adoptarea deciziilor in AGA la numai cateva puncte, cum ar fi cresterea capitalului social, au declarat surse din actionariat.
Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a autorizat masurile acordate Bancorex si privatizarea Bancii Comerciale Romane, prin care Erste Bank a dobandit peste 61,8% din capitalul social al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
Banca Comerciala Romana (BCR) va primi de la Banca Europeana de Investitii (BEI) un imprumut pe termen lung in valoare de 50 de milioane de euro pentru finantarea proiectelor de investitii, se arata intr-un comunicat emis de BCR.
In cazul in care cele cinci societati de investitii financiare (SIF) ar accepta o conversie a actiunilor BCR pe care le detin in titluri Erste ar detine aproximativ 12-15% din capitalul bancii austriece, devenind al doilea actionar semnificativ, a declarat pentru NewsIn Petre Pavel Szel, presedinte al SAI Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Fondul Proprietatea va primi pana la sfarsitul acestui an 88 de milioane de euro din banii luati din privatizarea BCR de catre statul roman, a declarat ieri pentru NewsIn presedintele Fondului, Alexandru Paunescu. Suma reprezinta 4% din banii primiti de statul roman din privatizarea BCR.
90% din ele sunt insa ipoteci la BCR, in baza unui acord de emitere de scrisori de garantie bancara pentru contractele societatii.
Depozite in lei si valuta Alta unitate bancara ce are produse de economisire special create pentru mezinii familiei este BCR - Initial BCR, produs destinat persoanelor fizice cu varste mai mici de 18 ani.
google-analytics.com