Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.48 secunde)
Daniel Daianu, membru in Consiliu de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR), a demisionat pentru a nu crea controverse, dupa ce a fost ales europarlamentar din partea Partidului National Liberal.
Dominic Bruynseels, in varsta de 48 de ani, este al patrulea presedinte executiv al BCR de la infiintare. Bruynseels il va inlocui pe Manfred Wimmer, care a asigurat interimatul la BCR din decembrie 2007.
Fondul Proprietatea trebuie sa mai primeasca de la stat, din banii incasati din privatizarea BCR, inca 160 de milioane de euro, care reprezinta diferenta dintre valoarea pachetului de 4% din capitalul bancii si suma incasata deja de la stat, a declarat joi directorul general al Fondului, Dana Lulache.Fondul Proprietatea a incasat pana in prezent 88 de milioane de euro in urma privatizarii BCR, adica 4% din cat a obtinut statul roman, insa Fondul trebuie sa primeasca 4% din valoarea BCR, a argumentat Lulache.
Banca Comerciala Romana (BCR) va prelungi, din data de 14 iulie, programul cu publicul la unitatile mari si la o parte din cele mijlocii cu o jumatate de ora, de la 17.30 la 18.00, a anuntat luni banca.
Sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri ale Bancii Comerciale Romane (BCR) va fi oprit pe parcursul zilei de miercuri, 27 august, pentru lucrari de modernizare a retelei.
Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea vicepresedintelui SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, in calitate de membru in Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR), incepand cu 3 martie.
00 cardurile, bancomatele, aparatele pentru plata cu cardul la comercianti, precum si serviciile de internet banking si phone banking ale Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi oprite, au declarat, vineri, reprezentantii bancii. Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, mai precizeaza oficialii BCR.
In cursul acestui an Banca Comerciala Romana (BCR) va mentine numarul de angajati la acelasi nivel in acest an si a majorat salariile, insa cu valori sub 10%, a declarat ieri Andreea Voinea, directorul executiv de resurse umane al BCR. "BCR isi mentine planul initial de restructurare.
Cardurile, bancomatele, aparatele pentru plata cu cardul la comercianti, precum si serviciile de internet banking si phone banking ale Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor functiona de joi seara, de la ora 23:00, pana vineri dimineata, la 5:00.
Asa sustineau sapte banci, in frunte cu BCR, care au solicitat modificarea conventiei cu Fondul. ... Insa cei de la BCR recunosc faptul ca se putea ipoteca un apartament chiar daca mai era ipotecat de dezvoltator.
Un exemplu in acest sens este BCR Leasing IFN, care a lansat site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro, ce ofera celor interesati de chilipiruri posibilitatea de a cumpara autovehicule si echipamente la preturi avantajoase.
De ce se teme BCR sa fie listata la Bursa Erste crede ca banca pe care a cumparat-o in Romania valoreaza mai putin decat acum cinci ani. Razboiul listarii BCR la bursa se reaprinde, odata cu expirarea termenului de doi ani in care operatiunea a fost amanata.
Saptamana trecuta, Erste Bank, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa Centrala, s-a aratat interesat de privatizarea celor doua banci aflate inca sub controlul statului roman, BCR si Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), exprimandu-si intentia de a oferi pentru CEC un pret care va determina la sfarsitul privatizarii obtinerea unui profit deosebit pentru statul roman.
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat miercuri ca pe parcursul lunii iulie si in primele zile din luna august s-a extins cu inca 20 de unitati bancare, ajungand in prezent la 440 de sucursale la nivel national, din care 73 de unitati sunt numai in Bucuresti.
Camin Extra/Super BCR-credit imobiliar in lei sau in valuta (euro si dolari) care permite cumpararea sau construirea de imobile, cumpararea de terenuri aflate in intravilan, precum si acoperirea cheltuielilor pentru amenajari, modernizari, viabilizari si reparatii de locuinte.
Banca Comerciala Romana (BCR) va opri functionarea unor bancomate, in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 1.00 si 3.00, pentru efectuarea unor lucrari de extindere a aplicatiei informatice care permite acceptarea de carduri cu chip, a anuntat institutia de credit.
Cardurile Bancii Comerciale Romana (BCR) nu vor putea fi folosite de sambata, 5 aprilie, ora 23:00, pana cel tarziu duminica, 6 aprilie, la ora 05:00, din cauza unor operatiuni de imbunatatire a sistemului informatic, a anuntat, vineri, banca.In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de bancomate (ATM) si aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) nu va fi operationala, se mai precizeaza in comunicatul BCR.
BCR va opri functionarea sistemului de carduri, de sambata seara de la ora 23.00, pana cel tarziu duminica, 4 Mai 2008, ora 18.00, a anuntat banca.In aceasta perioad nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala, se mai arata in comunicatul bancii.
Un atac de phishing a fost lansat in aceasta dimineata la adresa clientilor BCR.
Dobanda platita de BCR se calculeaza adaugand o marja de 0,725% la rata LIBOR (dobanda interbancara pe piata londoneza), respectiv EURIBOR (dobanda pentru creditele interbancare in euro pe piata europeana). BCR a sindicalizat, anul trecut, un imprumut international de 100 de milioane de dolari, care a fost suprasubscris.
google-analytics.com