Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (4.43 secunde)
Membrii comisiei au hotarit ca in structura grilei de evaluare a ofertelor pretul oferit de potentialii cumparatori pentru actiunile BCR va detine o pondere de 90 %, iar oferta tehnica va reprezenta 10 %.
Academicianul Anghel Rugina si profesorul universitar doctor inginer Vitalie Belousov sunt laureatii editiei a patra a premiilor „BCR - Perseverenta in Excelenta - 2005“, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.
In cadrul unei intilniri cu reprezentantii societatii civile pe tema transparentizarii achizitiilor publice si contractelor de privatizare, Vladescu, care este si presedintele Comisiei de privatizare a BCR, a spus ca toti potentialii cumparatori ai bancii au cerut clauze "extrem de stricte " pentru confidentialitatea ofertelor.
Actionarii Bancii Comerciale Romane (BCR) vor incasa dividende aferente anului trecut in suma de cel mult 50% din profitul net obtinut in 2005, potrivit unei clauze din contractul de privatizare, publicat pe pagina web a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Directorul executiv al Directiei depozite si dezvoltare produse retail a Bancii Comerciale Romane (BCR), Ion Matei, a declarat ieri ca "zilnic sute si sute de milioane de lei (vechi - n. red.) sunt sustrase din bancomatele BCR".
BCR Leasing, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania - Grupul Banca Comerciala Romana -, sarbatoreste cinci ani.
Astfel, BCR ofera clientilor Certificatul de Depozit cu Discount (CDD), care, pentru lei, are o dobanda fixa de 7,25 % pe o perioada de 24 de luni. In cazul CDD in valuta, BCR ofera o dobanda fixa de 4,4% pentru dolari americani si de 4,15% pentru euro.
BCR Leasing a primit premiul "Cea mai admirata companie de leasing" in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Leasing 2006. ... In primele patru luni ale anului 2006, BCR Leasing a realizat o valoare a bunurilor finantate de peste 78 milioane euro.
Masurile adoptate de catre statul roman in cazul Bancorex si in privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) au fost autorizate de Consiliul Concurentei, anunta Mediafax. In urma vanzarii, un pachet de 61,88% din totalul actiunilor BCR a fost preluat de Erste Bank.
Ordonanta privind privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost aprobata ieri de senatori cu mentiunea ca se va adopta proiectul de privatizare, nu contractul de vanzare-cumparare. ... Cumparatorul BCR, Erste Bank, le va oferi pana la 485 de milioane de euro salariatilor bancii romanesti pentru cele 8% din titluri detinute.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, declara recent ca "BCR se poate trezi oricand cu solicitari de executare a unor garantii din partea unor state arabe", titreaza publicatia on-line "Afacerea" a Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Guvernul a amanat ieri termenul pentru finalizarea privatizarii Bancii Comerciale Romane (BCR) cu o luna, de la 21 septembrie la 20 octombrie. ... Acestea au fost intarziate de imposibilitatea Curtii Constitutionale de a lua o decizie legala in cazul privatizarii BCR.
Reprezentantii Erste Bank au ca obiectiv pentru urmatoarele 12 luni reorganizarea Bancii Comerciale Romane (BCR).
ßi reprezentantii companiei BCR Leasing apreciaza ca "tendinta de crestere a perioadei de finantare cuprinse in contractul de leasing reprezinta, cel putin la nivelul clientilor persoane fizice, un avantaj ce permite incadrarea unui numar mai mare de persoane in baremul de creditare impus de BNR, de 30% din venitul cumulat al membrilor de familie".
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat de la populatie si firme in ultimii doi ani aproximativ 200 de kilograme de aur, fiind singura institutie de credit care ofera acest serviciu, se arata intr-un comunicat al bancii.
Societatile care au solicitat autorizatie sunt BCR, AVIVA si OMNIASIG. ... Societatea de administrare a fondurilor de pensii administrate privat a BCR va avea un capital social de 50.000.000 de lei. BCR detine 99,99 % din actiunile societatii.
- BCR si BRD) care controleaza peste 50% din piata", a adaugat Ghetea, care ocupa si functia de presedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni. ... In acest sens sunt graitoare datele de la BCR.
Tribunalul Sibiu a condamnat doar doua persoane din lotul de opt inculpati trimisi în judecata de procurorii anticoruptie în dosarul fraudelor bancare de la BCR Novaci.
Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) detinatori de carduri emise de banca vor putea achita facturile Distrigaz Sud direct la bancomat, a anuntat miercuri institutia de credit.
Totodata, reprezentantii BCR vor anunta maine lansarea "noului BCR", potrivit unui anunt facut de purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
google-analytics.com