Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.00 secunde)
Banca Comerciala Romana (BCR) preia, incepand de ieri, logoul bancii-mama pentru a arata apartenenta bancii romanesti la grupul financiar austriac Erste, se arata intr-un comunicat al bancii.
Lucratorii BCR membri de sindicat afiliati la Federatia Sindicatelor Independente au declansat ieri o greva japoneza, chipurile nemultumiti de conditiile de munca. ... Sindicalistii BCR se plang de modul in care patronatul intelege sa le respecte drepturile.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) isi lanseaza duminica oficial, operatiunile de economisire-creditare pe piata romaneasca. ... BCR marcheaza acest moment lansand "Olimpiada economisirii-creditarii", eveniment ce consta in renovarea "la vedere" a unei locuinte amenajate intr-un loc public.
Banca Comerciala Romana (BCR) a atras de pe piata internationala de capital, un imprumut sindicalizat in valoare de 400 de milioane de dolari fara garantii guvernamentale, informeaza un comunicat al bancii.
Dobanzile pentru creditele in lei se vor incadra intre 14 si 20% pe an pana la sfarsitul anului, a afirmat ieri presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila.
Consultantul financiar al Bancii Comerciale Romane (BCR) va finaliza toata documentatia aferenta lansarii la vanzare a actiunilor ramase la stat, pana la mijlocul lui mai, astfel ca anuntul pentru invitarea expresiilor de interes ale potentialilor investitori eligibili sa poata fi publicat la inceputul lui iunie, se arata intr-un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Si la bancomatele BCR s-a inregistrat o situatie similara. ... Am depus toate eforturile pentru ca tranzitia la leul greu sa afecteze cit mai putin posibil clientii BCR ", a declarat directorul executiv al directiei de carduri din cadrul BCR, Ion Matei.
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
Comisia de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) va primi astazi ofertele angajante pentru preluarea institutiei de credit, pe lista investitorilor interesati figurand noua institutii internationale de credit.
Contractul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost inmanat astazi bancilor Erste Bank (Austria) si Millenium BCP (Portugalia), urmand ca respectivele institutii bancare sa prezinte la 20 decembrie ofertele finale pentru preluarea celei mai mari banci din Romania.
Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
Banca Comerciala Romana si EURO < 26 Romania a lansat ieri cardul de debit co-branded "BCR-EURO < 26". ... "BCR confirma ca este lider si formator de piata.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inmanat studentilor din Romania, in mai putin de 3 luni de la lansare, peste 10.000 de carduri de debit co-branded BCR - EURO < 26. ... "BCR confirma ca este liderul pietei cardurilor din Romania.
Potrivit banipentrucase.ro, creditul-punte acorda finantare pentru avans pe o perioada cuprinsa intre momentul semnarii contractului de credit ipotecar si, implicit, al achizitiei noului imobil pana la vanzarea imobilului pe care il detineti in prezent. BCR detine produsul Punte BCR inca dinainte de anul 2000.
Ieri s-a finalizat procesul de privatizare al Bancii Comerciale Romane (BCR), de pe urma caruia statul a incasat de la Erste 2,2 miliarde de euro, cea mai mare suma obtinuta vreodata de pe urma unei privatizari.
Banca Comerciala Romana (BCR) vrea sa atraga pana la 575 de milioane de lei prin emisiunea de obligatiuni cu dobanda fixa de 7,25%, anunta NewsIn, citand o decizie adoptata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.
Banca Comerciala Romana (BCR) a depasit pragul de 10.000 de POS (Point of Sales) instalate, potrivit unui comunicat emis ieri de institutia de credit. Astfel, BCR devine prima banca din Romania care depaseste acest prag.
Conducerea excutiva a Bancii Comerciale Romane (BCR) a propus distribuirea sub forma de dividende a 55% din profitul net rezultat dupa impozitare si plata intereselor minoritarilor, propunere sustinuta si de Consiliul de Supraveghere al bancii, anunta Mediafax.
Obligatiunile corporative emise in noiembrie anul trecut de Banca Comerciala Romana (BCR), in valoare totala de 242 de milioane de lei, vor fi tranzactionate incepand de maine la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit unui anunt BVB, preluat de Mediafax.
Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, si vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, sunt noii reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul de supraveghere al BCR, iar Peter Kisbenedek a fost înlocuit de Manfred Wimmer, informeaza NewsIn, citând surse din actionariatul bancii.
google-analytics.com