Cautare

647 de rezultate pentru "batea ionel" (2.58 secunde)
Este vorba despre Ionel Soare, cel care, in 2000, a castigat batalia pentru fotoliul de primar. Dar, sustine Ionel Soare si cei care il sprijina acum, faptul ca i-au fost furate din voturi si abandonate la Capidava, l-au facut sa piarda primaria.
Repetatele gafe ale Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, dar mai ales atitudinea ostila a directorului DADL, Ionel Manafu, care da senzatia ca saboteaza litoralul si sezonul estival cu buna stiinta, au atras, in sfarsit, si nemultumirea celor care l-au promovat.
Acuzatiile care ii sunt aduse lui Cosmin Popescu de procurori au legatura cu infractiuni de coruptie savarsite de Ionel Mantog, in dosarul de stramutat de lux in care acesta a fost trimis in judecata in septembrie.
Ionel Hasotti a propus votul direct (prin ridicarea de mana), propunere la care o parte dintre avocati s-au opus.
Ionel Mantog trage sforile sa isi puna omul sef la PD-L Gorj. ... Dosarul in care a fost pronuntata condamnarea parlamentarului are legatura cu fostul presedinte al PD-L Gorj, Ionel Mantog, si cu vila de stramutat de lux pe care acesta o detine in cartierul Primaverii din Targu Jiu.
Una dintre cele mai proaste alegeri ale PD Constanta a fost (si inca isi mai face efectul) aceea de numire a lui Ionel Manafu in fruntea Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
Daca va scapa de dosarul de stramutat de lux, liderul democrat-liberalilor din judetul Gorj, Ionel Mantog, nu respinge ideea unei candidaturi la alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei judetene, eveniment programat pentru 10 octombrie.
Liberalii, prin vocea presedintelui Dan Ilie Morega, ii acuza pe democratii lui Ionel Mantog ca si-au luat mai mult decat li se cuvenea, in baza protocolului de functionare a Aliantei, incheiat intre cei doi aliati.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
Numirea lui Ruset in fruntea organizatiei judetene echivaleaza cu eliminarea lui Ionel Mantog din actul decizional.
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, este nemultumit de modul in care actuala echipa de conducere a democrat-liberalilor gorjeni gestioneaza partidul si spera ca in cazul unor derapaje conducerea centrala sa intervina sa rezolve problemele la nivel local.
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale.
Ioan Chelaru a fost inlocuit la conducerea filialei PSD Neamt cu Ionel Arsene Ionel Arsene este, incepand de luni, presedinte interimar al filialei PSD Neamt, potrivit unei decizii luate de Comitetul Executiv National al partidului.
Primarul Harsovei, Ionel Chirita, sustine ca prin asumarea unei cariere in administratie si-a asumat si "pierderea baneascaā€¯, dar nu pana intr-atat incat sa nu-si primeasca toate drepturile banesti asemeni oricarui salariat, cum ar fi sporul de vechime.
Subprefectul demis Ionel Ciobotea le-a facut o ultima "surpriza" fostului sef din prefectura, dar si celor care ravnesc de mult la functia sa si a blocat postul.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu. ... Gheorghe Preotu si Ionel Pana sunt membri PD-L si consilieri judeteni din partea acestei formatiuni politice.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
google-analytics.com