Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (6.47 secunde)
Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Dar toate acestea costa si trebuie atrasi bani de undeva. ... Acesti bani ar putea fi alocati si pentru elaborarea si sustinerea unui program national, regional si local pentru limitarea cit de mult posibil a unor astfel de evenimente in anii urmatori.
Rompetrol a majorat din nou, incepand de ieri, pretul benzinei cu trei bani pe litru, pretul motorinei ramanand insa la aceeasi valoare ca saptamana trecuta.
Reprezentantii Postei Romane au anuntat ca tariful pentru plicurile de cel mult 20 de grame va creste de la 50 de bani la 80 de bani.
E important sa intelegem diferenta intre investit, in sensul de platit, si bani angajati, bani pe care Ford Motor Company i-a angajat pentru Craiova. Diferenta intre comenzi date, bani angajati si bani platiti efectiv.
uite, domnule, ce scriitor mare sunt, oamenii ma apreciaza, altfel nu-mi dadeau atatia bani. ... n-avea niciodata bani, dar mergea cu taxiul. Imprumuta bani si nu-i mai dadea inapoi (era un deznodamant de la sine inteles inca din primele vibratii ale cuvintelor da-mi pana maine.).
Rationamentul gresit al europenilor La fel cum a notat Fondul Monetar International (FMI), in timp ce mentinea o pozitie dura la adresa tarii, grecii nu-si pot plati imprumuturile si nici nu pot scapa de cosmarul economic fara o restructurare substantiala a datoriei, inclusiv o iertare semnificativa a unei parti din bani, si fara dorinta de a crea o solutie aplicabila timp de mai multe decenii.
Consilierii judeteni au aprobat, ieri, contractarea unui imprumut de 250.000.000 de lei (2.500 de miliarde de lei vechi), fara a sti concret pentru ce vor fi folositi acesti bani.
Cei mai multi bani cheltuiti in strainatate de consiliul judetean au fost destinati platii celor trei functionari care au asigurat prezenta Doljului in Biroul de reprezentare de la Bruxelles.
Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in 30 martie 2007, acuzandu-l pe Voiculescu de savarsirea infractiunii de spalare de bani. ... Ambii sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Deputatul Relu Fenechiu, membru al Biroului Politic Central, s-a intrebat retoric "Cine plateste facturile dlui Traian Basescu", in conditiile in care numai mitingul de la Iasi a costat peste jumatate de milion de euro, iar oamenii au fost adusi cu autobuzele din toata tara si au primit bani, cazare si au fost plimbati la obiectivele turistice din zona.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
Mai putini bani pentru primarii lenesi "Conform legii, in 45 de zile de la publicarea bugetului de stat in Monitorul Oficial, localitatile trebuie sa aiba buget, implicit si consiliul judetean.
Primarul din Ionesti, Marian Tataru, a incercat sa afle de la conducerea consiliului judetean de ce nu a primit bani pentru drumuri, insa a ramas fara raspuns.
Pana acum, sefii acestor institutii replicau la acuzele privind salariile enorme, dotarile de lux si investitiile mari in sedii, spunand ca ei se autofinanteaza si ca nu iau bani de la bugetul de stat.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Reprezentantii ISJ Dolj sunt nevoiti sa solicite lunar bani pentru salariile angajatilor institutiei, dar si pentru cele ale personalului de la cluburile si palatele copiilor si de la Casa Corpului Didactic.
de unde aveti, de unde n-aveti, dati-ne bani de salarii' ma tem ca isi asuma un risc major sa nu dea salarii in septembrie si octombrie. ... Daca imprumutam bani sa dam salarii, puteti sa considerati ca ne pregatim de intrare in derapaj economic si social", a spus Basescu.
"Investigatorul a pus intr-un talon al certificatului de inmatriculare suma de 300 de lei, iar cand inculpatul l-a intrebat daca a gasit talonul, investigatorul a raspuns afirmativ si i l-a inmanat impreuna cu suma de bani, inculpatul desfacand copertele talonului si lasand sa cada suma de bani pe scaunul autoturismului.
Declaratiile presedintelui Traian Basescu, referitoare la scutul anti-racheta dorit de americani, sunt fabulatii deoarece, in urma cu numai cateva zile, presedintele Barack Obama a anuntat, public, ca nu exista bani pentru un astfel de proiect, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
google-analytics.com