Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (3.00 secunde)
Zona Moldova detine suprematia in privinta depozitelor bancare Persoanele de sex masculin declara in masura mai mare decat cele de sex feminin ca au depus bani in banca in cursul anului 2009:
Ziarul AZI dedica un articol foamei de bani a guvernarii Basescu-Boc, strigata pe unde radio de presedintele actual al Romaniei.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
In timp ce unii oameni fac eforturi deosebite sa isi achite ratele lunare la credite, exista si persoane care reusesc, in aceasta perioada de criza, sa puna bani deoparte.
Atentie mare cand scoti bani din bancomat! Mii de oameni au patit asta Romanii sunt printre cei mai cunoscuti in lume la capitolul furturi de bani din ATM-uri.
Nu sunt bolnav la cap, ca sa arunc bani la fotbal. ... Daca pierd bani, i-o dau lui Talpan. ... Nu sunt bolnav psihic sa arunc bani in fotbal. Nu mai dau foc la bani, ca se supara Dumnezeu pe mine. Cand pierd bani, la revedere, m-am retras.
Dupa Revolutie, nimeni nu a mai dat doi bani pe actori. ... Au rabdat si au asteptat sa treaca febra suselor ieftine si a grupurilor vulgar-umoristice care umpleau salile si castigau bani multi cu glume deocheate.
Incearca sa te descurci cu bani putini Ai cam ramas fara bani dupa sarbatori? ... Oricat ti-ai propune sa nu dai iama in bani, nu prea iti iese. ... La sfarsit de an ai scos mai multi bani din buzunar pentru mancare, cadouri, facturi.
Primii bani stransi pentru copii i-au provocat o explozie de bucurie remarcata din plin de cei prezenti in restaurant. ... Ea a venit insotita la eveniment de familia sa, care a si donat o suma de bani pentru copiii bolnavi.
Tot planul ii fusese naruit, nu mai avea bani. ... Salariul era bun, nu se compara cu ce spera sa castige in afara, dar erau totusi niste bani buni. Femeia si-a mintit familia ca a ajuns in strainatate si a continuat sa lucreze la fabrica si sa trimita bani acasa.
Am 54 de ani si statul roman, prin legile lui absurde si abuzive, ma condamna la moarte, cand pentru suma de doar 9.000 de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastra cumpara doar pixuri, eu sunt lasata sa mor, scria jurnalista.
A fost chiar uimit sa afle ca nu il costa nimic, spunind ca este prima oara cind nu i se cer bani pentru asa ceva. Un bun prieten, proprietar al unei firme prospere, da bani la cam toti cei care vin sa-i ceara si ii arata o publicatie.
Cam tot asa am ris noi ieri cind ne-a povestist un coleg despre taranii din comuna Dimacheni parca, tarani care si-au luat venitul minim garantat, dar le-au fost opriti pe statul de plata niste bani ca ajutoare pentru victimele de la tsunami-ul din decembrie din insula Bali.
Dupa aproape un an de mandat, in care doar a administrat orasul, fara a marca realizari spectaculoase, a luat decizia curajoasa de a imprumuta masiv bani pentru a rezolva pe termen lung problema strazilor. ... Ori pentru aceasta este nevoie de bani, de multi bani pe termen scurt.
Daca vreun puternic al zilei vrea sa fie laudat de cine stie ce "ziarist ", ii poate da bani din buzunar. ... Daca vrea si bani pentru asta e simplu, a aparut o lege, sint niste conditii, pe care trebuie sa le respectam cu totii.
Fara indoiala ca aeroporturile tarii au nevoie de bani pentru dezvoltare, la fel precum Metrorexul sau Romgazul. Bani pe care ii pot atrage fie prin finantari din imprumuturi, fie de pe piata de capital.
Iliuta Eugen Stefanache, administratorul firmei SC LAURGEN SRL Craiova, sustine ca a primit cash acesti bani, dar ca nu i-a depus in conturile firmei pe care o conducea, ci i-ar fi scos din tara cu ocazia celor patru iesiri peste granita pe care le-a facut in perioada 23.08.2004-23.09.2004.
"Atunci mi s-au cerut bani. ... Atunci am inteles ca trebuie sa discutam asupra unei sume de bani. ... Am mers in biroul lui Bebe Dicu, care m-a lasat pe mine sa apreciez suma de bani.
“Nu ni s-au dat bani“ Directorul SRI a precizat ca Serviciul pe care il conduce mai are nevoie de 1.500 de miliarde de lei pentru acest an, suma ce deriva din marirea atributiilor sale. ... Nu ni s-au dat bani. ... Nu ni s-au dat bani.
Afaceri alimentate cu bani de la Ministerul Educatiei Omul de afaceri targujian Dan Radu Florea era cunoscut in anii 2000 - 2004 ca prieten al lui Nicolae Mischie, dar si ca un apropiat al sefilor din politia gorjeana.
google-analytics.com