Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (2.99 secunde)
Mare parte din cresterea economica a fost generata de boomul imobiliar si de un consum excesiv de luat credite cu buletinul, deci nu a avut baza economica solida, o structura economica performanta, ci boomul imobiliar si consumul excesiv, care ajunsese sa faca din noi niste oameni care eram pe punctul sa credem ca putem trai toata viata fara sa obtinem bani, ca ne dau bancile.
Autoritatile locale care au primit la inceputul lunii aprilie bani din Fondul de Rezerva sunt obligate sa restituie sumele necheltuite pana vineri, potrivit unei ordonante de urgenta publicate marti seara in Monitorul Oficial.
Acum, dupa 1 iulie, ne vom reaminti sa socotim preturile si in subdiviziunile de mult disparute ale leului, anume in bani. ... Sigur insa noii bani vor aduce dupa sine si puzderie de tepe trase de infractori intreprinzatori care abia asteapta o asemenea pleasca pentru a-i reproduce pe imprimante.
Pai toate proiectele alea presupuneau sa aduci bani la bugetul local. ... Acum, in buget, avem 60% bani alocati pentru functionare si 40% pentru investitii.
Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
Totusi achizitiile anapoda facute de comunitatile locale continua nestingherit, iar Guvernul continua sa le alimenteze cu bani pentru a le "echilibra". ... Totusi achizitiile anapoda facute de comunitatile locale continua nestingherit, iar Guvernul continua sa le alimenteze cu bani pentru a le "echilibra".
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea:
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
Primii bani au fost Dimitrie Ghizdavat, Hamza si Barbul Craiovescu (1 aprilie 1492). Ultimii doi bani ai Craiovei au fost banul Bulucea si banul Solomon. Rauvoitorii spun ca aceasta ultima perioada a celor doi bani nu face nici doi bani.
Acest lucru a generat un flux de bani catre banci si, pentru ca in rezerva Bancii Nationale se aflau circa 20 de miliarde de euro, suma pe care, conform reglementarilor interne, Banca Nationala le-a impus a fi transferate din bancile comerciale in rezerva Bancii Nationale ca masura prudentiala pentru creditele acordate de bancile comerciale.
O tara care cere bani cu imprumut, o tara care nu poate plati pensiile este o tara de mana a doua - spui tu cu o nesimtire care sfideaza orice stupoare. Nu tara a cerut bani cu imprumut, domnule Basescu, ci tu.
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
"M-a deranjat dezechilibrul intre localitati pentru ca modul in care se repartizau banii facea ca unele localitati sa beneficieze de bani, iar altele nu.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
"Au venit cateva zeci de persoane sa schimbe bani. ... Potrivit acestuia, in cursul lunii ianuarie 2007 se pot schimba bani la toate institutiile de creditare: "Bancile sunt obligate sa schimbe bani vechi pana la 31 ianuarie pentru persoanele fizice si pana pe 15 ianuarie pentru cele juridice.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a reprosat autoritatilor din administratia publica locala ca se fac ca ploua atunci când vine vorba sa dea bani pentru rezolvarea problemelor din judet.Imediat dupa încheierea videoconferintei cu prefectii având ca tema canicula, sustinuta de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Nicolae Giugea s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi prefectilor li s-au trasat sarcini care implica si finantare, autoritatile centrale nu specifica de unde ar trebui sa fie luati banii.
Acelasi subantreprenor mai are de executat 1,7 km de drum între Melinesti si Bodaiesti, dar pe alt proiect si cu alti bani de la guvern. ... „Daca mi-ar fi dat bani, as fi terminat drumul de mult, dar ei mi-au dat bani cu târâita.
Pentru altele nu sunt bani de incepere a lucrarilor. Firmele prefera sa nu se inghesuie la obtinerea fondurilor europene pentru ca nu pot sa astepte pana vor primi finantari si nici nu au bani ca sa-si permita asemenea costuri.
La cateva agentii ale CEC Bank, oamenii au stat ieri la cozi ore in sir, fie pentru ca s-au terminat banii din bancomate, fie din cauza aglomeratiei produse Multi pensionari care au vrut, ieri-dimineata, sa isi ridice pensiile de la bancomatele CEC Bank din Craiova au avut surpriza sa le gaseasca fara bani.
google-analytics.com