Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (5.00 secunde)
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Bani: Vei fi surprinsa cand vei primi o suma importanta de bani la care nu visai si astfel vei putea sa pui in aplicare planurile de vacanta pe care ti le-ai propus. ... Bani: ... Bani: ... Vei avea sansa sa faci alti bani, deci, distreaza-te, bucura-te si simte-te bine. ... Bani: ... Bani:
Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. ... Bani - Te gandesti sa faci economii si incepi sa pui deoparte o suma deloc de neglijat.
Un calcul simplu, realizat pe baza tuturor HG-urilor prin care s-au tras bani din Fond, arata ca doar circa 700 de milioane de lei au fost alocati pentru investitii. ... Comisia nu a mai fost infiintata si nimeni nu a mai scos un cuvant despre bani.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi. ... 1 si am verificat soldul, dar nu mi-a dat bani bancomatul. ... Am nevoie astazi (ieri - n.r.) de bani, dar sa vad ce e cu cardul.
Dupa ce mai multe carduri Bancpost au fost "sparte" prin clonare, numerosi craioveni au verificat ieri daca mai au bani în conturi. ... 1 si am verificat soldul, dar nu mi-a dat bani bancomatul. ... Am nevoie astazi (ieri - n.r.) de bani, dar sa vad ce e cu cardul.
Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani: ... Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, nu doar de a celor din jur Bani: ... Bani: A trebui sa strangi mai multi bani pentru vacanta dorita Dragoste: ... Bani:
Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Trebuie sa fii felicitat, pentru ca te abtii cu greu sa cheltuiesti bani. ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Serviciu si bani: ... Ai insa grija la bani. ... Serviciu si bani:
Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Nu trebuie sa mai risipeasca bani. ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: ... Bani: sunt bani.
BANI: ... BANI: ... BANI: ... BANI: ... BANI: ... BANI: ... BANI: ... BANI: ... BANI: ... Deocamdata, se anunta tot felul de ciudatenii legate de bani, de la pierderi la pericolul unui furt sau neglijente care sa-ti provoace pagube. ... BANI: ... BANI: ... BANI:
- Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: Va trebui sa dai bani in toate partile si acest lucru iti va crea serioase probleme. ... - Bani: ... Este o perioada in care te poti confrunta cu migrene sau dureri de dinti - Bani: ... - Bani: ... - Bani:
Iata ca acum le-am pus laolalta pe cele mai cunoscute metode care te lasa fara bani cat ai zice peste.
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta.
- Bani: La inceputul lunii vei cheltui foarte multi bani. ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... Ar fi bine sa iti faci un program echilibrat din care sa nu fie omisa odihna - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani:
Subdiviziunile leului sint banii, pentru care s-au emis monede metalice de 1 ban, 5 bani, 10 bani si 50 de bani.
Sigur, tot va trebui sa mai imprumutam bani, dar nu la sumele uriase pe care le imprumutam acum; si o sa putem sa eliberam niste bani, sa-i punem langa banii europeni sa declansam programele de accesare a banilor pe care ni-i pune la dispozitie UE.
Motivul pentru care s-a intamplat asta e acel tipar financiar care le-a indicat fiecaruia cu cati bani e confortabil sa traiesti, astfel ca mintea lor a lucrat pentru a atinge acel confort.
- Cand nu are bani, mananca legume salbatice acasa. Cand are bani, mananca aceleasi legume salbatice intr-un restaurant pretentios. - Cand nu are bani, merge pe bicicleta. Cand are bani, merge pe bicicleta de camera. - Cand nu are bani, alearga ca sa-si castige painea.
18 si 26 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 8,10, si 21 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 1, 12, 16 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 10 si 20 iunie, 13, 26 Zile norocoase pentru bani: ... 15 iunie si 16 iunie Zile norocoase pentru bani:
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. ... Trebuie sa imprumutam foarte multi bani si pentru functionarea celorlalte sisteme. ... Sunt bani care se fura din banii publici, care se dau unor oameni care nu au dreptul sa ii primeasca.
google-analytics.com