Cautare

8502 de rezultate pentru "bani online" (3.37 secunde)
Mare parte din cresterea economica a fost generata de boomul imobiliar si de un consum excesiv de luat credite cu buletinul, deci nu a avut baza economica solida, o structura economica performanta, ci boomul imobiliar si consumul excesiv, care ajunsese sa faca din noi niste oameni care eram pe punctul sa credem ca putem trai toata viata fara sa obtinem bani, ca ne dau bancile.
Autoritatile locale care au primit la inceputul lunii aprilie bani din Fondul de Rezerva sunt obligate sa restituie sumele necheltuite pana vineri, potrivit unei ordonante de urgenta publicate marti seara in Monitorul Oficial.
Acum, dupa 1 iulie, ne vom reaminti sa socotim preturile si in subdiviziunile de mult disparute ale leului, anume in bani. ... Sigur insa noii bani vor aduce dupa sine si puzderie de tepe trase de infractori intreprinzatori care abia asteapta o asemenea pleasca pentru a-i reproduce pe imprimante.
Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse. ... Dar Obama nu e blogger, nici sustinator online de-al celui fara de pereche, asa ca nu insistam pe chestia asta.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Cofondatoarea site-ului informativ de mare succes, The Huffington Post, si-a vandut publicatia gigantului online AOL pentru 315 milioane de dolari, asigurandu-si o pozitie importanta in cadrul companiei AOL.
Pentru Cursa Copiilor, kiturile de participare se pot ridica in dimineata zilei de sambata, 13 mai incepand cu orele 7:00 din Sport Expo (Piata Constitutiei) iar cei care nu s-au inregistrat online, dar vor sa alerge, pot veni, de asemenea, la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere.
Accesul online prelungit influenteaza comportamentul utilizatorilor in consecinta, modificand uneori radical deprinderile de consum.
Inventatorul Google News, serviciul care aduna articole din sute de ziare online din intreaga lume, a fost acuzat de uciderea industriei ziarelor tiparite. ... El a mai subliniat ca ziarele publicau gratuit continuturi online cu mult inainte de crearea Google News.
Leo a imbunatatit conceptul si l-a transpus online, obtinand astfel un produs superior. ... Site-ul poate sugera fonduri si piete pentru investitii 4) Utilitare web - Pixlr.com Pixlr este o unealta gratuita de editare foto online care reproduce cu succes unele dintre cele mai importante functii Photoshop.
Daca ai folosit Google Chrome, gigantul online stie ce ai cautat pe internet si pe ce pagini ai intrat.
Universitatea din Bucuresti aproba 25% din cursuri online. Sorin Campenu le promite bani scolilor ca sa treaca de criza. Universitatile lasa doar masteratul si doctoratul online.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Tot mai multi sunt cei care doresc sa-si faca un site cu care sa demareze o afacere online. Dar, depinde de afacere, este nevoie de mai multi sau mai putini bani. ... Avantajul e ca proiectul poate fi depus si online.
Andronic ii critica pe ziaristii-analisti care primesc bani, uneori vanzandu-si contiintele.
Pai toate proiectele alea presupuneau sa aduci bani la bugetul local. ... Acum, in buget, avem 60% bani alocati pentru functionare si 40% pentru investitii.
Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea:
Dupa ani buni de haiducie, si prin eforturile organizatiei patronale APEL a editorilor de presa locala din care Monitorul face parte, a aparut un act normativ care reglementeaza modul de acordare a publicitatii platite din bani publici catre ziare, radiouri si televiziuni, incepind de la guvern si terminind cu consilii judetene, primarii sau institutii ale statului.
Primii bani au fost Dimitrie Ghizdavat, Hamza si Barbul Craiovescu (1 aprilie 1492). Ultimii doi bani ai Craiovei au fost banul Bulucea si banul Solomon. Rauvoitorii spun ca aceasta ultima perioada a celor doi bani nu face nici doi bani.
Festival Online de Arte Reteaua Euro-Med a Tinerilor Artisti lanseaza un apel de participare la prima editie a Festivalului Online de Arte,care va avea loc in luna octombrie.
google-analytics.com