Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (3.15 secunde)
BCR a recunoscut, pentru GdS, ca a majorat comisionul de administrare a contului curent, care acum este 3,5 lei pe luna, dar banca sustine ca a anulat din luna mai alte 14 comisioane, care insa nu se aplica multor clienti.
Maksim Layushkin (Rusia) Swansea:Vorm - Rangel, Williams (min.71 - Amat), Chico, Taylor - Pablo Hernandez, Britton, Shelvey (min.69 - De Guzman), Routledge (min.61 - Pozuelo) - Michu, Bony Pe banca:
Fundatia Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in Romania, in colaborare cu Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane, in toate cele 27 de hipermarketuri Carrefour din tara si in magazinele de tip Market din Alba Iulia, Bacau, Ramnicu Valcea si Targoviste.
Cofinantarea "Fermierului" se aloca prin Banca Comerciala Romana (care a castigat licitatia) cu dobanda de 5% pe o perioada de maximum zece ani si cu o perioada de gratie cuprinsa intre unu si cinci ani.
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri parlamentarilor ca finalizarea cu succes a Acordului cu Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala inseamna pentru Romania redobandirea credibilitatii pe plan extern si inceputul iesirii din criza economica.
Cele doua tipuri de bacnote vor circula in mod paralel pe piata de la mijlocul anului viitor pana la sfarsitul lui 2006, timp in care Banca Nationala a Romaniei va retrage treptat unitatile monetare vechi.
Banca Mondiala ar putea acorda Romaniei finantari de peste doua miliarde de dolari in perioada 2005-2008, in cazul in care programele derulate vor inregistra rezultate bune, a declarat directorul Bancii pentru Europa Centrala si de Sud, Anand Seth.
Banca Nationala a Romaniei isi mentine pozitia de a nu face declaratii publice privind liberalizarea contului de capital pana la finalizarea negocierilor cu Fondul Monetar International si nimeni din banca centrala nu este autorizat sa faca declaratii pe aceasta tema, a declarat consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu (foto), citat de Mediafax.
Banca Comerciala Romana se mentine pe primul loc in sistemul bancar, cu o crestere de 32%. ... Intre primele trei pozitii ale clasamentului, Raiffeisen este singura banca in urcare la nivelul cotei de piata, de la 6,9% in 2003, la 9,2% la finele anului trecut.
“Atunci cand un client intra intr-o banca si cerea un credit de consum, functionarul ii raspundea ca a gresit adresa. Starea se datoreaza faptului ca nu sunt create conditiile necesare ca atat banca, cat si asiguratorul sa aiba certitudinea ca afacerea este viabila“, a precizat Ghetea.
Daca pana acum Banca Mondiala isi stabilea strategia la Washington si o propunea autoritatilor de la Bucuresti, acum, pentru prima data, Guvernul roman participa ca partener egal la proiectarea programelor derulate de catre institutia financiara in Romania.
Romania si Banca Mondiala vor incheia, in luna iulie, un Parteneriat Strategic de tara pentru perioada 2005-2009, care va contine programe necesare integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana.
Banca Mondiala si Guvernul Romaniei au demarat un program de informare a populatiei privind obtinerea de finantare pentru activitati derulate in mediul rural Multi ajung oameni de afaceri prosperi de la o simpla idee.
Deutsche Bank este cea mai mare banca germana si are deja o reprezentanta in Romania.
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In doar cateva zile, apetitul romanilor de a se imprumuta in valuta va fi temperat prin noi restrictii impuse de Banca Nationala a Romaniei. ... De altfel, Banca centrala a mai incercat in urma cu un an sa limiteze creditarea, dar fara prea mult succes.
Dupa ce Banca Nationala a Romaniei a luat masuri de franare a creditarii in valuta, prin normele intrate in vigoare sambata trecuta, bancile comerciale au inceput sa mareasca dobanzile.
Celelalte banci care au depus oferte pentru preluarea BCR au fost Dexia, BNP Paribas, Deutsche Bank, Banca Nationala a Greciei si Banca Intesa.
Valoarea tranzactiei prin care Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a preluat pachetul majoritar de actiuni la Banca Tiriac a fost de 248 de milioane de euro, suma ce include si o serie de costuri aditionale de achizitie, potrivit raportului financiar trimestrial al HVB Group, preluat de Mediafax.
Erste a pregatit deja banii Directorul general executiv al grupului bancar austriac Erste Bank, Andreas Treichl, nu este ingrijorat de pretul ridicat care va trebui platit de banca austriaca pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la cea mai mare banca comerciala din Romania, BCR si nici de posibilitatea ca Erste Bank sa devina ea insasi o posibila tinta pentru o eventuala preluare, informeaza APA.
google-analytics.com