Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (5.48 secunde)
Banca centrala a oprit ieri caderea libera a monedei europene printr-o interventie pe piata valutara, care a ridicat cursul de referinta cu 1.223 de unitati, pana la 36.738 de lei pentru un euro, ceea ce reprezinta o depreciere a monedei nationale cu 3,44%.
Dupa ce Banca centrala a tot confirmat tinta de inflatie de 7% si posibilitatea de a fi atinsa in acest an, tot Banca centrala ne spune acum ca banda de variatie a ratei de inflatie pentru acest an ar putea fi mai larga.
Comisia de privatizare a BCR a hotarit prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana, pina la data de 17 octombrie 2005, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAS).
Banca Comerciala Romana (BCR) a castigat, pentru a patra oara, titlul de „Banca Anului“ in Romania, acordat de revista britanica „The Banker“, ne-a informat ieri purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
Romania ar trebui sa inregistreze un ritm anual de crestere economica de 8% pentru a elimina saracia absoluta pana in 2015, se arata intr-un studiu efectuat de Banca Mondiala, care analizeaza evolutia saraciei in fostele state comuniste.
Primarul Capitalei, Adriean Videanu, intentioneaza sa aduca o banca din Rusia la Bucuresti. ... Aceasta banca trebuie sa fie aplecata catre administratia locala“, a spus edilul-sef. ... Este poate mai imperios ca oricand, in momentul de fata, sa avem o banca specializata pentru a finanta proiectele admi-nistratiei publice.
Din cele 24 de banci analizate, este interesant faptul ca banci precum Bancpost si Banca Comerciala Carpatica nu bonifica dobanda pentru sumele din contul curent, iar Citybank este banca la care in decembrie nu se mai puteau deschide nici depozite, nici conturi curente, din cauza unor modificari legate de procedurile de constituire ale acestora.
Banca Nationala se pregateste sa plafoneze gradul de indatorare a populatiei si in ceea ce priveste creditele luate de la institutiile financiare nebancare, a declarat ieri prim-viceguvernatorul Florin Georgescu (foto).
Conform directoarei Directiei Economice din cadrul Consiliului Judetean Dolj, Daniela Avramoiu, doua municipii (Craiova si Calafat) si un oras (Bechet) au in prezent credite la o banca pentru realizarea unor investitii. Datoare la banca a fost si Primaria Dragotesti, insa aceasta a lichidat creditul anul trecut.
Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
UniCredit, trei tipuri de finantari UniCredit Romania a lansat trei tipuri de imprumuturi dedicate persoanelor fizice autorizate, anunta banca. ... Banca impune ipoteca de rangul unu asupra bunurilor imobiliare cumparate sau asupra altor proprietati de acelasi tip acceptate ca garantie.
Acest lucru da posibilitatea deponentului, ca, in cazul in care banca da faliment, statul, prin Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, sa garanteze returnarea a cel putin 20.000 de euro din valoarea intregii sume.
„Conditiile sunt mai stricte la banca“ Acest lucru este valabil si pentru creditele din magazine, mai ales ca asa-numitul credit doar cu buletinul nu a murit si, spun specialistii, în unele cazuri, impune costuri mai mari decât cele contractate în banca.
Banca centrala doreste sa limiteze gradul de indatorare al clientilor pentru intreg sistemul bancar la un nivel de 65%, dupa modelul Alpha Bank, potrivit unor surse din sistemul bancar, citate de NewsIn si preluate de The Money Channel.
Totusi, în conditiile unui salariu minim sau mediu pe economie, nici aceasta nu este o varianta, suma primita de la banca într-o astfel de situatie fiind de câteva ori mai mica decât costul unui imobil din Craiova.
Totusi se impune ca ratele care urmeaza sa fie rambursate intr-un an sa reprezinte o anumita proportie din valoarea creditului, in functie de banca. ... In acest sens, banca va elibera documente privind utilizarea si rambursarea creditului in vederea obtinerii de catre clienti a alocatiilor bugetare.
Ca si comparatie, daca o persoana împrumuta la o banca din România 10.000 de euro sau echivalentul în lei (pentru nevoi personale), pe o perioada de cinci ani, la o dobânda DAE de 12-16% (în functie de banca), plateste o rata lunara de 150-160 de euro, în functie de politica de taxe si comisioane a bancii respective.
În Craiova, poti achita o chirie lunara de 250-270 de euro sau poti plati la banca o rata de 265 de euro pe luna, dar îti ramâne locuinta.Cresterea foarte mare a chiriilor la locuintele din Craiova face mai avantajoasa achizitionarea de apartamente prin credit ipotecar sau imobiliar.
Este dificil pentru banca sa verifice bonitatea unei firme din strainatate. ... Banca Transilvania accepta si contract de munca pe perioada determinata, care sa fie pe minim un an.
Aceasta deoarece, de câteva zile, cardurile Millenium emise de banca sunt restrictionate din cauza suspiciunilor de frauda, dupa ce sume între 200.000 si 300.000 de euro au fost furate recent. ... Acum merg sa îmi dea banca alt card în locul acestuia.
google-analytics.com